Μασούρας: «Όταν σου ακυρώνουν γκολ είναι σαν ψυχρολουσία»

Το δικό του σχόλιο για το ακυρωθέν γκολ που σημείωσε αλλά και για τη νίκη επί της Μαρσέιγ έκανε ο Γιώργος Μασούρας.

Μασούρας: «Όταν σου ακυρώνουν γκολ είναι σαν ψυχρολουσία»

Μεγάλη εμφάνιση στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μαρσέιγ πραγματοποίησε μεταξύ άλλων και ο Γιώργος Μασούρας.

Τα highlights του Ολυμπιακός - Μαρσέιγ 1-0 (vid)

Μετά το τέλος του αγώνα ο Έλληνας εξτρέμ παραχώρησε δηλώσεις τονίζοντας τη σημασία της νίκης κόντρα στους Γάλλους.

Ολυμπιακός - Μαρσέιγ 1-0: Ο Χασάν τον έστειλε στον 7ο ουρανό!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Ολυμπιακός - Μαρσέιγ: Το ακυρωθέν γκολ του Μασούρα (vid)

Για τη νίκη και το γκολ του που δεν μέτρησε: «Είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε. Μας δίνει αισιοδοξία. Είναι και το χρονικό σημείο του γκολ που μας κάνει πιο παθιασμένους. Όταν σου ακυρώνεται ένα γκολ δεν είσαι χαρούμενος και είναι σαν ψυχρολουσία. Όμως κερδίσαμε και κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία».

Για το νικηφόρα ξεκίνημα: «Όλοι γνωρίζαμε από την κλήρωση θεωρητικά η δυνατή ομάδα του ομίλου μπορεί να βγει πρώτη. Ότι θα παλεύαμε οι άλλες ομάδες για την 2η θέση και κάτω. Όλα είναι πιθανά. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Όπως κερδίσαμε σήμερα μπορεί να κερδίσει και η Μαρσέιγ στην έδρα της. Είναι πολλά τα παιχνίδια αλλά πιστεύω πως στο τέλος θα καταφέρουμε τον στόχο μας».


Για τον Βαλμπουενά: «Προφανώς από την περσινή χρονιά βλέπουμε τον Ματιέ να γίνεται ένα λιοντάρι όταν μπαίνει στο γήπεδο. Είναι πρότυπο για όλους μας. Όταν βλέπεις αυτό το παιδί που έχει κατακτήσει τα πάντα και έχει ασφάλεια και μπαίνει στο γήπεδο σαν να μην έχει κερδίσει τίποτα. Εμείς δεν έχουμε να κάνουμε τίποτε άλλο από το να δίνουμε το 100%. Είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε μαζί μας».