Βαλμπουενά: «Ιδιαίτερη βραδιά για μένα»

Ο εκ των πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού στη νίκη επί της Μαρσέιγ, Ματιέ Βαλμπουενά ξεκαθάρισε γιατί δεν πανηγύρισε το γκολ του Χασάν

Βαλμπουενά: «Ιδιαίτερη βραδιά για μένα»

Ο Ολυμπιακός πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στη Μαρσέιγ με 1-0, ξεκινώντας νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στο Champions League. Ο εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης Ματιέ Βαλμπουενά αναφέρθηκε στο γεγονός πως δεν πανηγύρισε το τέρμα του Χασάν στο 91' αλλά και στη δύσκολη συνέχεια που περιμένει τους Πειραιώτες.

«Έχω τεράστιο σεβασμό για τη Μαρσέιγ, ήμουν οκτώ χρόνια εκεί. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και ό,τι καταφέραμε, αλλά δεν μπορώ να μη δείξω σεβασμό σε αυτή την αγαπημένη μου ομάδα. Ήταν μια ιδιαίτερη βραδιά για μένα, γεμάτη συναισθήματα», τόνισε ο Γάλλος μέσος.

Όσο για το τι αλλάζει αυτή η νίκη για τον Ολυμπιακό για τη συνέχεια του ομίλου; «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, ήταν μια πολύ σημαντική νίκη και ήταν απαραίτητο να αρχίσουμε με νίκη. Είναι ιδιαίτερα τα παιχνίδια αυτά για μας και είμαι χαρούμενος γιατί ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει με περισσότερη ωριμότητα και εξυπνάδα αυτά τα παιχνίδια σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ακολουθούν δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια. Πρέπει να απολαύσουμε τη νίκη, αλλά και να ξεκουραστούμε γιατί υπάρχει συνέχεια»