Λεφτά στο ταμείο του Ολυμπιακού με τη νικηφόρα πρεμιέρα!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 της Μαρσέιγ στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην πρεμιέρα του Champions League και έβαλε 2.7  εκ. ευρώ στο ταμείο του. Πρώτη φορά ξεκινάει με τρίποντο τους ομίλους η ομάδα του Πειραιά μετά το 2014

 Λεφτά στο ταμείο του Ολυμπιακού με τη νικηφόρα πρεμιέρα!

Η νίκη του Ολυμπιακού επί της Μαρσέιγ με 1-0 στο Φάληρο, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, είναι πολύ σημαντική ενόψει της συνέχειας.

Το τρίποντο αυτό δίνει τη δυνατότητα στους Πειραιώτες να πάνε με ψυχολογία σε έξι βράδια στην Πορτογαλία για τον αγώνα με την Πόρτο ενώ στον νταμπλούχο Ελλάδας να θέσει τις βάσεις για την κατάληψη της τρίτης θέσης που διασφαλίζει τη συνέχεια στο Europa League. Επίσης να διεκδικήσει με ευνοϊκούς όρους την πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Βέβαια, εκτός από τα τα αγωνιστικά και τα βαθμολογικά οφέλη, υπάρχουν και οικονομικά για τους «ερυθρόλευκους». Ο Χασάν σκόραρε στο 91’ της αναμέτρησης και ο Ολυμπιακός θα βάλει στο ταμείο του 2,7 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό είναι και το ποσό που δίνει η UEFA στη νίκη κάθε ομάδας στη φάση των ομίλων.

Να σημειώσουμε κάπου εδώ, πως οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινούν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους στα «αστέρια» για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια. Το 2014 είχε αντιμετωπίσει Ατλέτικο Μαδρίτης (πρωταθλήτρια Ισπανίας) στο «Γ. Καραϊσκάκης» και επικράτησε 3-2.