Ολυμπιακός - Μαρσέιγ: Ήταν έτοιμο να υποδεχθεί κόσμο το «Γ. Καραϊσκάκης» (pic)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν έτοιμη να υποδεχθεί τον κόσμο στις εξέδρες στο ματς κόντρα στη Μαρσέιγ. Μήνυμα προς την Κυβέρνηση έστειλε η Θύρα 7

Ολυμπιακός - Μαρσέιγ: Ήταν έτοιμο να υποδεχθεί κόσμο το «Γ. Καραϊσκάκης» (pic)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τετάρτη (21/10, 22.00) την Μαρσέιγ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Champions League αλλά για πρώτη και ελπίζουμε τελευταία φορά, χωρίς τον κόσμου στις εξέδρες. Ο κορονοϊός μπήκε στην καθημερινότητα μας και έφερε τα πάνω κάτω. Τίποτα δεν είναι ίδιο με το βασικότερο όλων, την υγεία.

Ο Ολυμπιακός θα γινόταν η πρώτη ομάδα που θα άνοιγε τις πόρτες της στο κοινό και μάλιστα είχε φροντίσει εδώ κι αρκετό καιρό για να είναι έτοιμη για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Οι Πειραιώτες δούλευαν αρκετούς μήνες γι' αυτό το ενδεχόμενο, αλλά όπως και να 'χει το γεγονός ότι η ανακοίνωση βγήκε 48ώρες πριν τη σέντρα με τη Μαρσέιγ είχε ως αποτέλεσμα κάποιοι να… τρέξουν για να είναι όλα στην εντέλεια.

Στη φωτογραφία που απεικονίζει το ένα πέταλο του φαληρικού γηπέδου, μπορεί εύκολα κάποιος να διακρίνει πως οι άνθρωποι της ΠΑΕ είχαν ετοιμάσει τις θέσεις με χαρτάκια, για να μην υπάρξει συνωστισμός. Ωστόσο η απόφαση της Κυβέρνησης άλλαξε (ξανά) τα πλάνα και οι οργανωμένοι φίλοι του Ολυμπιακού έστειλαν το δικό τους μήνυμα προς την Κυβέρνηση: «Μας αντιμετωπίζετε σαν υπανθρώπους, βρείτε επιτέλους τρόπους. Η υπομονή εξαντλείται», αναφέρεται στο πανό που τοποθετήθηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».