Ολυμπιακός – Μαρσέιγ: Οι ομοιότητες της «συνάντησης» του 2011 με το... τώρα!

Μετά από εννιά χρόνια ο Ολυμπιακός με την Μαρσέιγ «ανταμώνουν» ξανά στο Champions League. Ποιοι «ενώνουν» τις δύο περιόδους;

Ολυμπιακός – Μαρσέιγ: Οι ομοιότητες της «συνάντησης» του 2011 με το... τώρα!

Ολυμπιακός και Μαρσέιγ θα ξανασυναντηθούν μετά από 9 χρόνια. Τον Σεπτέμβριο του 2011 η Μαρσέιγ είχε κερδίσει στο Καραϊσκάκη με 1-0 και τον Νοέμβριο είχε κερδίσει ο Ολυμπιακός στο Βελοντρόμ με το γκολ του Φετφατζίδη με 1-0, έπειτα από μία έξοχη πάσα του Φραν Γέστε.

Μολονότι έχει περάσει σχεδόν μία δεκαετία από εκείνες τις αναμετρήσεις, ψάχνοντας τα ρόστερ των δύο συλλόγων, τότε θα διαπιστώσουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που «ενώνουν» τις δύο περιόδους.

Για παράδειγμα οι Παπαδόπουλος και Χολέμπας που είναι στην αποστολή του αποψινού αγώνα στο Καραϊσκάκη, είχαν αγωνιστεί και το 2011 απέναντι στην Μαρσέιγ.

Επίσης, ο Βασίλης Τοροσίδης που είναι τώρα αθλητικός διευθυντής και ο Φρανσουά Μοντέστο που είναι επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, είχαν παίξει πριν από εννιά χρόνια απέναντι στους Μαρσεγιέζους.

Από την πλευρά της γαλλικής ομάδας, ο Ολυμπιακός θα ξαναβρεθεί αντιμέτωπος με τον γκολκίπερ Μανταντά!

Για το τέλος αφήσαμε το… καλύτερο. Ο Ματιέ Βαλμπουενά το 2011 ήταν βασικό στέλεχος της Μαρσέιγ και βρέθηκε απέναντι από τους «ερυθρόλευκους». Τώρα, ο Γάλλος άσος ανήκεις τον Ολυμπιακό και θα παίξει κόντρα στην αγαπημένη του Μαρσέιγ.