Ολυμπιακός-Μαρσέιγ: Ραντζέλοβιτς: «Στόχος μας η πρόκριση»

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς μίλησε για την αποψινή "μάχη" του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ για την πρεμιέρα του Champions League.

Ολυμπιακός-Μαρσέιγ: Ραντζέλοβιτς: «Στόχος μας η πρόκριση»

Στις 22:00 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μαρσέιγ για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Οι Πειραιώτες θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στη διοργάνωση.

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών και σε δηλώσεις του πριν το ματς με τους Γάλλους τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν τη νίκη.

«Ήρθε η ώρα να παίξουμε και πάλι στον πιο δυνατό θεσμό και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Περιμένω το καλύτερο δυνατόν από το ματς με τη Μαρσέιγ, φυσικά. Θα δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε και αν είμαστε στο επίπεδό μας, μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, με τη θέληση του Θεού», ανέφερε ο Σέρβος εξτρέμ.

Στη συνέχεια μίλησε για την ανάλυση που έκαναν στον Ολυμπιακό για την αποψινή αντίπαλο της ομάδας του Πειραιά. «Αναλύσαμε το παιχνίδι της Μαρσέιγ, είναι μια πολύ καλή ομάδα, παίζουν σε υψηλό επίπεδο και έχει πολύ καλούς παίκτες. Θα δούμε πως θα πάει, ελπίζω να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Η Σίτι θα είναι λογικά πρώτη αλλά ναι, γιατί όχι; Αυτός είναι ο στόχος μας, αλλά θα δούμε πως θα πάει. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.