Παρί Σεν Ζερμέν-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2: Το έκανε ξανά (highlights)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 2-1 της Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι 19 μήνες μετά την τελευταία της επίσκεψη στη γαλλική πρωτεύουσα.

Παρί Σεν Ζερμέν-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2: Το έκανε ξανά (highlights)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος και έκανε ξανά το ίδιο… έγκλημα. Οι "κόκκινοι διάβολοι" επικράτησαν με 2-1 της Παρί Σεν Ζερμέν στο "Παρκ Ντε Πρενς" ξεκινώντας έτσι ιδανικά τις υποχρεώσεις τους στη φάση των ομίλων του Champions League.

Η Γιουνάιτεντ 19 μήνες μετά τη νίκη της στο Παρίσι πήγε και έκανε πάλι το ίδιο στην Παρί. Για τους Άγγλους άνοιξε το σκορ στο 23' ο Μπρούνο Φερνάντες με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Η Παρί κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο 55' με αυτογκόλ του Μαρσιάλ, αλλά ο Ράσφορντ έμελλε να κρίνει και αυτό το παιχνίδι. Το είχε κάνει πριν μερικούς μήνες, το έκανε και τώρα. Στο 87' έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και ήταν αυτός διαμόρφωσε το τελικό 2-1 χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Παρί Σεν Ζερμέν: Νάβας, Φλορέντσι (79' Νταγμπά),Ντιαλό, Κιμπεμπέ, Κιρζάβα (86' Μπέικερ), Ερέρα (78' Ραφίνια), Ντανίλο, Γκουεγέ (46' Κιν), Ντι Μαρία (86' Σαράμπια), Εμπαμπέ, Νεϊμάρ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Βαν Μπισάκα, Τουανζέπε, Λίντελοφ, Σο, Φρεντ, Μακ Τομινέι, Ράσφορντ, Μπρούνο Φερνάντες (88' Φαν ντε Μπέεκ), Άλεξ Τέγιες (67' Πογκμπά), Μαρσιάλ (88' Τζέιμς).