Ολυμπιακός: Χτύπημα από τα άκρα και το δίλημμα του Μαρτίνς

Το δυνατό σημείο της Μαρσέιγ είναι οι αντεπιθέσεις της και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει το δίλημμα του για τους ακραίους του. Ραντζέλοβιτς και Μασούρας χτυπάνε θέση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Χτύπημα από τα άκρα και το δίλημμα του Μαρτίνς

Δεν συνηθίζει ο Πέδρο Μαρτίνς να ανοίγει τα χαρτιά του πριν από σημαντικά παιχνίδια όπως είναι αυτό με τη Μαρσέιγ. Ο Πορτογάλος προπονητής κράτησε κλειστά τα χαρτιά του και στην τελευταία προπόνηση που έκανε στον Ρέντη το βράδυ της Τρίτης.

Ο 50χρονος κόουτς, ωστόσο έχει κάποια διλήμματα όσον αφορά στο αρχικό σχήμα. Αυτά εντοπίζονται κατά κύριο λόγο στα άκρα της επίθεσης του. Ξέρει ότι η Μαρσέιγ είναι ομάδα που έχει μεγάλη δύναμη στα "φτερά" και έχει παίκτες ικανούς να κάνουν ζημιές. Αυτό θέλει να περιορίσει όσο είναι δυνατό και να μπορέσει να κρατήσει τόσο τους εξτρέμ όσο και τους μπακ πιο πίσω.

Γι' αυτό και σημαντικός θα είναι ο ρόλος των δικών του ακραίων χαφ. Δηλαδή οι εξτρέμ του θα έχουν αρκετή δουλειά στην αναμέτρηση με την Ολιμπίκ. Λογικό είναι και ο Πέδρο Μαρτίνς να προβληματίζεται για το ποιοι θα παίξουν στα άκρα της επίθεσης.

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και ο Γιώργος Μασούρας είναι δύο ποδοσφαιριστές που διεκδικούν θέση στα άκρα της επίθεσης. Αμφότεροι έχουν τη δυνατότητα να δώσουν σημαντικές λύσεις και στα μετόπισθεν. Ο Σέρβος είναι ποδοσφαιριστής, ο οποίος με την ταχύτητα του έχει την ικανότητα να κάνει ζημιές στον αντίπαλο και ειδικά αν βρει ανοιχτό γήπεδο.

Σε αρκετά ματς τέτοιου τύπου έχει αποδειχτεί πολύ σημαντικός και έχοντας ειδικό ρόλο στο γήπεδο. Ο Μασούρας από την πλευρά του είναι επίσης ποδοσφαιριστής που τακτικά είναι πολύ χρήσιμος για τον Πέδρο Μαρτίνς. Εκείνο που τον προβληματίζει, ωστόσο είναι πως στον αγώνα με τον Ατρόμητο έδειξε να του λείπει η φρεσκάδα. Την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ο Πορτογάλος προπονητής για τα άκρα της επίθεσης του.