Ολυμπιακός: Τον Βαλμπουενά τρέμει ο Βίλας Μπόας

Συγκεκριμένες οι οδηγίες του Αντρέ Βίλας Μπόας στους ποδοσφαιριστές του που ζητάει μεγάλη προσοχή στον Ματιέ Βαλμπουενά, τον οποίο φοβάται περισσότερο από κάθε άλλον.

Ολυμπιακός: Τον Βαλμπουενά τρέμει ο Βίλας Μπόας

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για τη μεγάλη "μάχη" με τη Μαρσέιγ στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League. Η ομάδα του Πειραιά έχει μπροστά της ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο, ο οποίος μπορεί να μην ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα της Γαλλίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα είναι εύκολη λεία.

Οι Γάλλοι μίλησαν με σεβασμό για τον Ολυμπιακό και έδειξαν ότι υπολογίζουν αρκετά τον αντίπαλο τους. Έχουν μελετήσει πολύ τους Πειραιώτες και ειδικά τα περσινά παιχνίδια τους στο Champions League και έχουν διαπιστώσει ότι πρόκειται για μία ομάδα, η οποία έχει τη δυνατότητα να χτυπήσει στα ίσια οποιονδήποτε αντίπαλο.

Τον παίκτη που τρέμει περισσότερο από κάθε άλλον ο Αντρέ Βίλας Μπόας είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ένας πρώην ποδοσφαιριστής της Μαρσέιγ, ένας παίκτης που τον ξέρουν πολύ καλά και θεωρούν ότι μπορεί να αλλάξει τη ροή ενός παιχνιδιού.

Ο 36χρονος μεσοεπιθετικός είναι πράγματι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να καθορίσει το αποτέλεσμα ενός αγώνα. Το έχει κάνει σε πολλά ματς και γι' αυτό ο Βίλας Μπόας έχει σταθεί αρκετά σε αυτόν. Τα ρεπορτάζ από τη Γαλλία αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος προπονητής της Μαρσέιγ έχει δώσει συγκεκριμένες οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του για να μπλοκάρουν τον Ματιέ. Δεν θέλει να του δώσει χώρο στο γήπεδο και ούτε καν τη μπάλα στα πόδια.