Η υπόσχεση του Πέδρο Μαρτίνς για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού

Ο Πέδρο Μαρτίνς με μήνυμα του στο twitter έδωσε το σύνθημα για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ.

Η υπόσχεση του Πέδρο Μαρτίνς για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει την Τετάρτη στο Champions League και ο στόχος του είναι να επαναλάβει την περσινή καλή πορεία και αν είναι δυνατόν να κάνει και ακόμα καλύτερη. Σε μία περίεργη αγωνιστική περίοδο που τα εμπόδια είναι αρκετά λόγω της πανδημίας οι Πειραιώτες ρίχνονται στη… μάχη.

Στο μεγάλο λιμάνι θέλουν να ξεκινήσουν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους στον όμιλο για να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του δεν θα παίξουν σε ένα κατάμεστο Καραϊσκάκη, αλλά θα παίξουν μπροστά σε έστω και 3.200 οπαδούς.

Ο Πορτογάλος προπονητής έστειλε το μήνυμα του στον κόσμο του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της ομάδας του Πειραιά με τη Μαρσέιγ. Ο κόουτς των Πειραιωτών υποσχέθηκε ότι ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές του θα κάνουν τα πάντα για να κάνουν περήφανο τον κόσμο.

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφουμε στην ευρωπαϊκή σκηνή. Την Τετάρτη ξεκινάμε το ταξίδι μας στο Champions League και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να σας κάνουμε περήφανους», ανέφερε ο Πέδρο Μαρτίνς.