Χαρδαλιάς, Αυγενάκης και αντιπροσωπεία λοιμωξιολόγων στο Καραϊσκάκη

Στο Καραϊσκάκη για το Ολυμπιακός - Μαρσέιγ θα βρεθεί ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, αλλά και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Χαρδαλιάς, Αυγενάκης και αντιπροσωπεία λοιμωξιολόγων στο Καραϊσκάκη

Ο κόσμος επιστρέφει στα γήπεδα, αφού οι λοιμωξιολόγοι άναψαν το πράσινο φως για παρουσία του κόσμου στα γήπεδα, με 10% ανά θύρα και συνολικά 3.500 φιλάθλους ανά γήπεδο, όποια και αν είναι η χωρητικότητα του.

Το σχέδιο της Κυβέρνησης για την παρουσία φιλάθλων στο 10%, θα εφαρμοστεί πιλοτικά για τις προσεχείς αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με την Μαρσέιγ στο Καραϊσκάκη (21/10) για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, αλλά και για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ομόνοια στην Τούμπα (22/10), για την πρώτη στροφή των ομίλων του Europa.

Το φαληρικό στάδιο θα ανοίξει τις πύλες του και θα υποδεχθεί τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς, που θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα, μετά από αρκετούς μήνες. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα απολαύσουν από κοντά την πρεμιέρα των Πειραιωτών και θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν την ομάδα του Μαρτίνς στη νίκη.

Παράλληλα, το βράδυ της Τετάρτης θα βρεθούν στο Καραϊσκάκη εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, αλλά και αντιπροσωπεία λοιμωξιολόγων, οι οποίοι θα επιβλέψουν τη σωστή εφαρμογή του πρωτοκόλλου και θα δουν αν τηρούνται όλα τα απαιτούμενα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, στο φαληρικό στάδιο θα βρεθεί ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, αλλά και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Πηγή: tovima.gr