Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εκτός οι Καβάνι και Μαγκουάιρ κόντρα στην Παρί

Ο Έντινσον Καβάνι δεν θα κάνει αύριο (20/10) το ντεμπούτο του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στον αγώνα κόντρα στην πρώην ομάδα του, την Παρί Σεν Ζερμέν, για το Champions League, ενώ εκτός έμεινε και ο αρχηγός Μαγκουάιρ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εκτός οι Καβάνι και Μαγκουάιρ κόντρα στην Παρί

Μάταια περίμεναν οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το ντεμπούτο του Έντινσον Καβάνι, στον αυριανό (20/10) αγώνα με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του φετινού Champions League.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός επέστρεψε στις προπονήσεις μετά την καραντίνα που είχε μπει λόγω του κορονοϊού, ωστόσο ο προπονητής του, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, έκρινε πως είναι ανέτοιμος για το αυριανό παιχνίδι και ως εκ τούτου ο παίκτης δεν θα τεθεί αντιμέτωπος κόντρα στην πρώην ομάδα του στο Παρίσι.

Σύμφωνα με την «Manchester Evening News», η αποστολή του αγγλικού συλλόγου αναχώρησε για την γαλλική πρωτεύουσα δίχως τον Καβάνι, ενώ απών ήταν και ο αρχηγός Χάρι Μαγκουαϊρ, δίχως όμως να έχει διευκρινιστεί ο λόγος της απουσίας του Άγγλου στόπερ. Ο τελευταίος πάντως έχει δεχτεί έντονη κριτική το τελευταίο διάστημα για τις κακές εμφανίσεις του στους «κόκκινους διαβόλους».

Πέραν αυτών, στη Γιουνάιτεντ δεν υπολογίζεται επίσης ο τραυματίας Μέισον Γκρίνγουντ, ενώ αντίθετα, στις επιλογές του Νορβηγού προπονητή συμπεριλήφθηκε ο νεαρός Ουρουγουανός εξτρέμ, Φακούντο Πελίστρι, όπως επίσης και ο Άξελ Τουανζέμπε, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί σε παιχνίδι της πρώτης ομάδας από πέρσι τον Δεκέμβρη και θα αποτελέσει μία επιπλέον λύση για την άμυνα.