Συνέντευξη Βαλμπουενά στο France Football

Συνέντευξη του Ματιέ Βαλμπουενά ενόψει της αναμέτρησης Ολυμπιακός-Μαρσέιγ φιλοξενεί το περιοδικό France Football που κυκλοφορεί την Τρίτη (20/10)

Συνέντευξη Βαλμπουενά στο France Football

Aπό τη στιγμή της κλήρωσης των ομίλων του Champions League που έφερε τη Μαρσέιγ και τον Ολυμπιακό αντιπάλους ο Ματιέ Βαλμπουενά έγινε το πρόσωπο του ενδιαφέροντος για τους Γάλλους.

Ενόψει της αναμέτρησης των δυο ομάδων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (21/10, 22.00) ο Βαλμπουενά παραχώρησε συνέντευξη στο γαλλικό περιοδικό France Football το οποίο θα κυκλοφορήσει αύριο (20/10).

Το θέμα δημοσιεύεται υπό τον τίτλο: Βαλμπουενά- Η Μαρσέιγ και εγώ για μια ζωή και στην προαναγγελία της το περιοδικό αναφέρει:

Την τελευταία φορά, είχε τελειώσει άσχημα, με κραυγές και προσβολές. Αλλά ενόψει της επιστροφής του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι ενθουσιασμένος που θα επιστρέψει στο Βελοντρόμ και συμφώνησε να μιλήσει για όλα τα θέματα στο FF , συμπεριλαμβανομένων εκείνων που ενοχλούν.

Ο Βαλμπουενά είχε αγωνιστεί στη Μαρσέιγ οκτώ χρόνια (2006-2014). Πριν φύγει για τη Ντιναμό Μόσχας η διοίκηση της ομάδας, για να τον τιμήσει απέσυρε τη φανέλα με το Νο 28. Η ένταξή του όμως στη Λιόν ένα χρόνο αργότερα δεν άρεσε στους οπαδούς της Μαρσέιγ.