Ολυμπιακός-Μαρσέιγ: Το πρόγραμμα ενόψει της πρεμιέρας

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει η ομάδα του Πειραιά και η Μαρσέιγ ενόψει του αγώνα της Τετάρτης.

Ολυμπιακός-Μαρσέιγ: Το πρόγραμμα ενόψει της πρεμιέρας

Την Τετάρτη ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μαρσέιγ για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Η ομάδα του Πειραιά θέλει να ξεκινήσει με το… δεξί τις υποχρεώσεις της στη φετινή διοργάνωση και το ματς με τους Γάλλους είναι μία καλή ευκαιρία για να βάλει γερές βάσεις προκειμένου να συνεχίσει στην Ευρώπη και το 2021.

Από την πειραϊκή ΠΑΕ έγινε γνωστό το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ο Ολυμπιακός και η Μαρσέιγ ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης που θα διεξαχθεί στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Αναλυτικά το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός…

Τρίτη 20/10

16:30 Συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην αίθουσα Τύπου του «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν ο κ. Πέδρο Μαρτίνς και ο Ουσεϊνού Μπα. Μόνο πέντε (5) διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και το κανάλι που έχει τα δικαιώματα (COSMOTE TV) θα μπορέσουν να παρευρεθούν στη συνέντευξη Τύπου.

19:00 Προπόνηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη (ανοικτή για 15 λεπτά μόνο για το κανάλι που έχει τα δικαιώματα).

Τετάρτη 21/10

22:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Μαρσέιγ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Η συνέντευξη Τύπου της Μαρσέιγ είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 20/10 στις 17:15 στην αίθουσα Τύπου του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και η προπόνησή της στις 18:00 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».