Μαρσέιγ: Προβλήματα ενόψει Ολυμπιακού

Μπενεντέτο και Ντούγε Τσαλέτα-Τσαρ αποχώρησαν από το παιχνίδι της Μαρσέιγ με τη Μπορντό με προβλήματα τραυματισμών.

Μαρσέιγ: Προβλήματα ενόψει Ολυμπιακού

Στο παιχνίδι με τη Μπορντό η Μαρσέιγ έκανε τη νίκη που είχε μεγάλη ανάγκη για να αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας. Επικράτησε με σκορ 3-1 και το συγκρότημα του Αντρέ Βίλας Μπόας βρήκε ξανά τη χαμένη του αυτοπεποίθηση. Είχε ανάγκη η ομάδα της Μασσαλίας μία τέτοια νίκη, αφού μετά το άσχημο ξεκίνημα που είχε κάνει στο πρωτάθλημα είχε δεχτεί σκληρή κριτική.

Παρόλα αυτά από το παιχνίδι με τη Μπορντό προέκυψαν προβλήματα τραυματισμών, τα οποία πονοκεφαλιάζουν τον Βίλας Μπόας ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα του Champions League.

Συγκεκριμένα ο επιθετικό Μπενεντέτο και ο στόπερ Ντούγε Τσαλέτα-Τσαρ αποχώρησαν λίγο πριν το φινάλε του αγώνα με τη Μπορντό με ενοχλήσεις. Αμφότεροι δέχτηκαν χτυπήματα στους αστραγάλους τους με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να ολοκληρώσουν το ματς.

«Έχουμε μερικούς μικρούς τραυματισμούς και πρέπει να υποβληθούν σε μαγνητικές τομογραφίες. Και οι δύο έχουν χτυπήσει στους αστραγάλους», είπε ο Βίλας Μπόας μετά το τέλος του ματς με τη Μπορντό.

Ο Μπενεντέτο μέχρι στιγμής έχει κάνει έξι συμμετοχές με τη φανέλα της Μαρσέιγ στο πρωτάθλημα. Ο Ντούγε από την άλλη έχει επτά συμμετοχές και έχει σκοράρει και δύο φορές.