Η "As" αποκάλυψε διασύνδεση της Λίβερπουλ με το νοσοκομείο που έκανε τη διάγνωση για Κάριους

Η  εφημερίδα "Αs" αποκάλυψε ότι το νοσοκομείο που έκανε τη διάγνωση για τη διάσειση του Λορίς Κάριους χρηματοδοτείται από τη Λίβερπουλ.

Η "As" αποκάλυψε διασύνδεση της Λίβερπουλ με το νοσοκομείο που έκανε τη διάγνωση για Κάριους

Η ισπανική εφημερίδα αναφέρει πως "το ιατρικό κομμάτι για την αναταραχή του Λορίς Κάριους έχει μια εξήγηση πέρα από την ιατρική: τη νομισματική. Το Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης (MGH), το οποίο ήταν υπεύθυνο για την αξιολόγηση, λαμβάνει χρήματα από το Ίδρυμα Red Sox της Βοστόνης. Η ομάδα του Major League Baseball (MLB) ανήκει στην ίδια ομάδα ιδιοκτητών που έχει τη Λίβερπουλ, του συλλόγου του Λόρις Κάριους".

Η σχέση του Τζον Χένρι, μεγαλομετόχου της Λίβερπουλ, με το νοσοκομείο MGH είναι δαιδαλώδης. Η Fenway Sports Group (FSG) στη οποία ανήκει η Λίβερπουλ, έχει αναπτύξει μεγάλες επιχειρήσεις στη Μασαχουσέτη όπως τις Boston Globe και New England Sports Ventures.

Το νοσοκομείο MGH είναι μέρος του γκρουπ Partners HealthCare (PHC) ο πρόεδρος του οποίου Ντέιβιντ Τορτσιάνα, είναι ένας από τους ιδιοκτήτες της Fenway Sports Group. Το Boston Team Foundation έχει σχέση με το νοσοκομείο που πραγματοποίησε την εκτίμηση του Λόρις Κάριους.

Ο Κάριους υποβλήθηκε σε ειδικές εξετάσεις οι οποίες, όπως αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν, έδειξαν ότι αγωνιζόταν με διάσειση σχεδόν σε όλο το 2ο ημίχρονο του τελικού Champions League μετά το χτύπημα που δέχτηκε από τον Σέρχιο Ράμος.

Την εξέταση επιμελήθηκε ο σπεσιαλίστας σε τραύματα κεφαλιού, δρ. Ρος Ζαφόντε στο νοσοκομείο MGH. Ο ίδιος είναι επικεφαλής γιατρός στις θεραπείες παικτών του NFL που αντιμετωπίζουν τραυματισμούς στο κεφάλι και είναι γνωστός των ιδιοκτητών της Λίβερπουλ.