Όλοι πάνω σε Μπρούμα και Μασούρα στον Ολυμπιακό ενόψει Μαρσέιγ

Ο Πέδρο Μαρτίνς ελπίζει να τους έχει και τους δύο εξτρέμ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μαρσέιγ στις 21 Οκτωβρίου στο Καραϊσκάκη.

Όλοι πάνω σε Μπρούμα και Μασούρα στον Ολυμπιακό ενόψει Μαρσέιγ

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει τους λόγους του που ανυπομονεί να μπει η εβδομάδα, γιατί θα ξέρει σε πολύ μεγάλο βαθμό αν θα έχει στη διάθεσή του τους Μπρούμα και Μασούρα για το παιχνίδι με την Μαρσέιγ.

Και οι δύο εξτρέμ δίνουν τη “μάχη” τους για να καταφέρουν να παίξουν στην πρεμιέρα του Champions League (21/10), προσπαθώντας να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους.

Για τον Πέπε τα πράγματα φαίνεται να είναι καλύτερα, καθώς αναμένεται από βδομάδα να φορτσάρει και να θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του Μαρτίνς ακόμα και για το σαββατιάτικο ματς με τον Ατρόμητο (17/10).

Το μεγάλο βάρος λοιπόν, έχει πέσει στους Μπρούμα και Μασούρα, καθώς αγωνίζονται σε μία θέση που ο Μαρτίνς δεν θα έχει και πολλές επιλογές με την Μαρσέιγ. Αν δεν τα καταφέρουν, τότε θα παίξει σίγουρα με Βαλμπουενά και Ραντζέλοβιτς κόντρα στους Μαρσεγιέζους και θα έχει ως εναλλακτικές επιλογές από τον πάγκο τον Φορτούνη που δίνει περισσότερες λύσεις από τον άξονα και τον Σουντανί, τον οποίο ο Μαρτίνς υπολογίζει περισσότερο ως δεύτερο επιθετικό και όχι ως εξτρέμ.

Ο Λοβέρα είναι εκτός λίστας, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Μπρούνο.

Ο Μπρούμα θα κοιτάξει στις αρχές της εβδομάδας να προπονηθεί με την ομάδα. Υπάρχει αισιοδοξία, αλλά ο Μαρτίνς θέλει να δει πρώτα τα επιθυμητά αποτελέσματα στα τεστ που θα γίνουν στον Ρέντη, προτού πάρει την οριστική του απόφαση για το αν θα τον υπολογίζει για το παιχνίδι. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Μασούρα που θα τα δώσει όλα για να προλάβει την Μαρσέιγ.