Ολυμπιακός: Πότε και που παίζουν οι αντίπαλοί του – Τα κανάλια που μεταδίδουν τους αγώνες

Οι Μάντσεστερ Σίτι, Μαρσέιγ έχουν δύσκολες αποστολές αυτή την αγωνιστική σε Αγγλία και Γαλλία, αντίστοιχα. Η Πόρτο έχει θεωρητικά πιο εύκολο έργο. Διαβάστε που και πότε παίζουν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Champions League. Τα κανάλια που μεταδίδουν τους αγώνες.  

Ολυμπιακός: Πότε και που παίζουν οι αντίπαλοί του – Τα κανάλια που μεταδίδουν τους αγώνες

Από την Πέμπτη το απόγευμα, όταν και έγιναν γνωστές οι ομάδες που κληρώθηκαν με τον Ολυμπιακό στη φάση των ομίλων του Champions League, όπως είναι λογικό ο κόσμος μπήκε στο...ρυθμό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πάμε λοιπόν να δούμε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για Μάντσεστερ Σίτι, Πόρτο και Μαρσέιγ.

Οι «γαλάζιοι» του Γκουαρντιόλα μετά την εντός έδρας... σφαλιάρα από την Λέστερ, δοκιμάζονται αύριο Σάββατο, εκτός έδρας από την εντυπωσιακή Λιντς του Μαρσέλο Μπιέλσα.

Το ματς για την 4η αγωνιστική της premier league θα ξεκινήσει στις 19.30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον OTE Sport 1.

Μία ώρα αργότερα (20.30), η Πόρτο που έχει ξεκινήσει με δυο νίκες σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, υποδέχεται την Μαρίτιμο. Ένα ματς που επίσης θα μεταδοθεί ζωντανά από την συνδρομητική τηλεόραση (OTE Sport 7).

Η Μαρσέιγ παίζει την Κυριακή (4/10) επίσης εκτός έδρας. Μάλιστα έχει μεγάλο ματς μπροστά της αφού θα αντιμετωπίσει τη Λιόν. Το παιχνίδι για την 6η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος ξεκινά στις 22.00 την Κυριακή και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 3.