Καϊάφας: «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός, δίκαια προκρίθηκε»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Σωτήρης Καϊάφας, χαρακτήρισε καλύτερη ομάδα τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι ήταν δίκαιη η πρόκρισή του στους ομίλους του Champions League.

Καϊάφας: «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός, δίκαια προκρίθηκε»

Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού στα παιχνίδια με την Ομόνοια για τα πλέι-οφ του Champions League παραδέχτηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της κυπριακής ομάδας Σωτήρης Καϊάφας και χαρακτήρισε δίκαιη την πρόκριση των «ερυθρόλευκων» στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ομόνοια-Ολυμπιακός 0-0: Αποστολή εξετελέσθη, ραντεβού στα αστέρια!

«Συγχαρητήρια σε ποδοσφαιριστές, προπονητές και τεχνική ηγεσία. Προσπαθήσαμε αλλά ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός. Το 2-0 ήταν πολύ δύσκολο να ανατραπεί. Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός και δίκαια προκρίθηκε. Σίγουρα αν έληγε 0-0 το πρώτο ματς θα ήταν διαφορετικά τα δεδομένα. Έγινε η προσπάθεια ως εκεί. Καλύτερη ομάδα ο Ολυμπιακός. Θα δούμε τώρα τι θα γίνει στο Europa League», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έγιναν προσπάθειες να βρει η Ομόνοια κάποιον επιθετικό που να έχει το εύκολο γκολ, αλλά δεν είναι εύκολο να βρεις τώρα. Είναι δύσκολο να βρεις επιθετικό που να βάζει 20-25 γκολ τη χρονιά».

Κλείνοντας σημείωσε: «Εύχομαι να έχουμε περισσότερους Κύπριους που αγωνίζονται και να μειωθούν οι ξένοι. Να βοηθήσουμε και την εθνική. Πρέπει να αυξηθούν οι Κύπριοι που αγωνίζονται στη βασική ενδεκάδα. Να μην αναγκαζόμαστε να βάζουμε στην Εθνική ξένους, πρέπει υποχρεωτικά να παίζουν περισσότερο οι Κύπριοι».