Παπουλής: «Έμπειρη ομάδα ο Ολυμπιακός...»

Στην εμπειρία του Ολυμπιακού αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο επιθετικός της Ομόνοιας Φώτης Παπουλής και χαρακτήρισε όνειρο που έγινε πραγματικότητα την είσοδο της ομάδας του στους ομίλους του Europa League.

Παπουλής: «Έμπειρη ομάδα ο Ολυμπιακός...»

Ο επιθετικός της Ομόνοιας Φώτης Παπουλής αναφέρθηκε στον αποκλεισμό της ομάδας του από τη συνέχεια του Champions League και τη συμμετοχή της στους ομίλους του Europa League, ενώ παράλληλα μίλησε και για την εμπειρία του Ολυμπιακού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ομόνοια-Ολυμπιακός 0-0: Αποστολή εξετελέσθη, ραντεβού στα αστέρια!

«Θέλω να πω ένα μπράβο σε όλη την ομάδα. Είμαι πάρα πολύ περήφανος, καταφέραμε ένα μεγάλο στόχο που ήταν είσοδος σε ομίλους, ένα μεγάλο μπράβο στον πρόεδρο μέχρι και τον τελευταίο που εργάζεται στην Ομόνοια. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πιο επιθετικοί, κυνηγήσαμε φάσεις για να σκοράρουμε, το ίδιο κάναμε και στο δεύτερο ημίχρονο αλλά ο Ολυμπιακός είναι έμπειρη ομάδα. Εμείς συνεχίζουμε, ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα, η Ομόνοια είναι στους ομίλους και αυτό είναι μόνο αρχή. Έχουμε τώρα πρωτάθλημα, κλήρωση ομίλων και βλέπουμε μπροστά», είπε αρχικά μετά το 0-0 της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Όταν ρωτήθηκε για το αν η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης», απάντησε:

«Ο Ολυμπιακός είναι έμπειρη ομάδα, εμείς τώρα χτιζόμαστε και προσπαθούμε να αποκομίσουμε εμπειρίες για την Ευρώπη. Δείξαμε μεγάλη θέληση, για να πετύχουμε τον πρώτο στόχο της χρονιάς, θα ξεκουραστούμε και θα δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε».