Ομόνοια-Ολυμπιακός: Ο ρόλος του Καμαρά για την πρόκριση

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: Τι ετοιμάζει ο Πέδρο Μαρτίνς για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Ομόνοια και γιατί σκέφτεται να δώσει ειδικό ρόλο στον Μαντί Καμαρά.

Ομόνοια-Ολυμπιακός: Ο ρόλος του Καμαρά για την πρόκριση

Και στη συνέντευξη Τύπου ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έδειξε καμία διάθεση να υποτιμήσει την Ομόνοια ή να θεωρήσει δεδομένη την πρόκριση στους ομίλους. Αντίθετα ο Πορτογάλος προπονητής έδειξε ότι θέλει να περάσει κάνοντας το διπλό στο ΓΣΠ. Ο 50χρονος κόουτς ξέρει πως δεν υπάρχει κάτι δεδομένο και γι’ αυτό σκέφτεται τα πάντα για το αρχικό του σχήμα.

Ένας λόγος που δείχνει να καταλήγει στο 4-3-3 για την αποψινή αναμέτρηση έχει να κάνει και με τον ρόλο του Μαντί Καμαρά. Ο Αφρικανός χαφ είναι ίσως ο πιο φορμαρισμένος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αυτή την εποχή. Βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο και το φάνηκε ακόμη και στο πρώτο παιχνίδι με τους Κύπριους.

Με τη συμμετοχή του Εμβιλά στην αρχική ενδεκάδα ο Μαντί Καμαρά θα πάρει περισσότερα μέτρα στο γήπεδο. Θα βγει πιο μπροστά ο Αφρικανός χαφ και έχει αποδείξει ότι όταν γίνεται αυτό μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμος. Στον αγώνα του Φαλήρου όταν έγινε αλλαγή ο Φορτούνης και πήρε μέτρα στο γήπεδο ο Καμαρά άλλαξε και η εικόνα του Ολυμπιακού.

Κάτι τέτοιο σκέφτεται ο Πέδρο Μαρτίνς για την αποψινή αναμέτρηση με την Ομόνοια. Ο Καμαρά είναι ένας παίκτης που τρέχει πολλά χιλιόμετρα στο γήπεδο, ασκεί πίεση και έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει κιόλας. Όλα αυτά τα στοιχεία θέλει να τα εκμεταλλευτεί ο προπονητής του Ολυμπιακού που γνωρίζει καλά ότι θα βρει χώρους απόψε στο ΓΣΠ, αφού η Ομόνοια είναι υποχρεωμένη να βγει στην επίθεση.