Βαλμπουενά - «Το κλειδί του αγώνα είμαστε εμείς»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά αναφέρθηκε στο δώρο που περιμένει από τους συμπαίκτες του για τα γενέθλια του και τόνισε με τον τρόπο του πως τα πάντα εξαρτώνται από το πως θα παίξει ο Ολυμπιακός. 

Βαλμπουενά - «Το κλειδί του αγώνα είμαστε εμείς»

ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Γιώργος Στασινόπουλος.

-Τι δώρο περιμένεις αύριο από τους συμπαίκτες σου;

Δε περιμένω κάτι το ιδιαίτερο. Είναι αλήθεια ότι έχω τα γενέθλια μου, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να προκριθούμε στους ομίλους. Αυτό θέλουν όλοι στο σύλλογο. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να βρεθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ομόνοια – Ολυμπιακός: Σε ποιο κανάλι θα δούμε το ματς, ποιος περιγράφει

-Που πιστεύεις ότι θα κριθεί το αυριανό παιχνίδι;

Το κλειδί του αγώνα είμαστε εμείς, να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας παρόλο που έχουμε κερδίσει το πρώτο παιχνίδι. Όπως είδαμε στο πρώτο παιχνίδι η Ομόνοια μπορεί να μας απειλήσει και δεν πρέπει να εφησυχάσουμε. Είναι ομάδα που μπορεί να μας κάνει ευκαιρίες. Εμείς δεν πρέπει να επιτρέψουμε στον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του.

-Τι θυμάσαι από την προηγούμενη επίσκεψη σου στην Κύπρο παίζοντας εναντίον της Ομόνοιας, ένα ματς που είχε κριθεί στο τελευταίο λεπτό;

Θυμάμαι πολύ καλά εκείνη τη μέρα. Ήταν μία πολύ δύσκολη ημέρα για εμάς και μία δύσκολη πρόκριση. Θυμάμαι πόσο θερμός ήταν ο κόσμος σε εκείνο το παιχνίδι. Θυμάμαι πολύ καλά τι είχε γίνει σε εκείνο το παιχνίδι.

Μαρτίνς - «Είμαστε στην ίδια φάση με τη Μάντσεστερ Σίτι»