Ομόνοια - Ολυμπιακός: Γιατί θα διεξαχθεί παρά τα κρούσματα

Κανένα θέμα μη διεξαγωγής του επαναληπτικού αγώνα Ομόνοια-Ολυμπιακός δεν έχει τεθεί, σύμφωνα με το πρωτόκολλο της UEFA. Υποχρεωτικές αλλαγές ο Χένινγκ Μπεργκ, περιμένει τον Καλί Σενέ.

Ομόνοια - Ολυμπιακός: Γιατί θα διεξαχθεί παρά τα κρούσματα

Υποχρεωμένος να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό του σχήμα είναι ο Χένινγκ Μπεργκ ενόψει του επαναληπτικού αγώνα της Ομόνοιας με τον Ολυμπιακό, εξαιτίας των δύο κρουσμάτων κορονοϊού που βρέθηκαν στην κυπριακή ομάδα.

Κρούσμα κορονοϊού στην Ομόνοια!

Τα ονόματα των παικτών δεν έχουν γίνει γνωστά για ευνόητους λόγους, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι και οι δύο θα μείνουν εκτός τόσο από το ματς με τον Ολυμπιακό, όσο και από αυτό του πρωταθλήματος με την ΑΕ Λεμεσού.

Δεύτερο κρούσμα κορονοϊού στην Ομόνοια!

Να σημειώσουμε, πάντως, ότι ουδέποτε τέθηκε θέμα μη διεξαγωγής του αγώνα ανάμεσα στην Ομόνοια και τον Ολυμπιακό, παρά τα δύο θετικά κρούσματα των «πρασίνων».

Σύμφωνα, άλλωστε, με το πρωτόκολλο της UEFA, μια ομάδα είναι υποχρεωμένη να αγωνιστεί εφόσον διαθέτει 13 ποδοσφαιριστές συν έναν τερματοφύλακα.

Ομόνοια – Ολυμπιακός: Σε ποιο κανάλι θα δούμε το ματς, ποιος περιγράφει

Πέρα από τους δύο ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν θετικοί στον ιό, ο Μπεργκ τελεί εν αναμονή και του Καλί Σενέ, ο οποίος υπέστη τραυματισμό στη μέση στο πρώτο παιχνίδι στο Φάληρο. Επί του παρόντος κρίνεται αμφίβολος και ο Νορβηγός τεχνικός θα τον περιμένει και στην τελευταία προπόνηση.