Πάραπονα, για επιθετικό φάουλ του Ραντζέλοβιτς, πριν το πέναλτι, από Μπεργκ

O Xένινγκ Μπεργκ - παρότι παραδέχθηκε ότι την υπεροχή του Ολυμπιακού - υποστήριξε ότι του πέναλτι με το οποίο άνοιξε το σκορ προηγήθηκε επιθετικό φάουλ του Ραντζέλοβιτς

Πάραπονα, για επιθετικό φάουλ του Ραντζέλοβιτς, πριν το πέναλτι, από Μπεργκ

Παραπονούμενος για τον μη καταλογισμό φάουλ πριν από το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε στις δήλωσεις του, στην COSMOTE, μετά την ήττα της Ομόνοιας με 2-0, στο Φάληρο, ο Χένινγκ Μπεργκ.

Ο Νορβηγός τεχνικός, ναι μεν, μιλώντας στα κυπριακά ΜΜΕ, δεν διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία, αλλά το έκανε στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι στεκόμενος στη λειτουργία του VAR.

«Είμαι χαρούμενος με την προσπάθεια, αλλά απογοητευμένος με το αποτέλεσμα. Στη φάση που δόθηκε πέναλτι είναι καθαρό ότι ο παίκτης του Ολυμπιακού τράβηξε τον Λέσιακς πριν την πτώση του και το χέρι. Καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο να το δει ο διαιτητής σε ζωντανή ροή, αλλά το VAR υπάρχει γι’ αυτό το λόγο και έπρεπε να επέμβει. Ξέρω ότι είμαστε μικρό κλαμπ σε σχέση με τον Ολυμπιακό, αλλά έπρεπε να δοθεί επιθετικό φάουλ», τόνισε ο Σκανδιναβός

Που για το παιχνίδι είπε, καταλήγοντας:

«Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα και καλύτερος από μας. Ήμασταν ανταγωνιστικοί, αλλά ο Ολυμπιακός πήρε αυτό το 2-0 και σκόραρε στις καθυστερήσεις. Το παιχνίδι θα μπορούσε κάλλιστα να λήξει 0-0, αλλά δεν έγινε. Τώρα έχουμε το δεύτερο ημίχρονο και θα πρέπει να είμαστε πιο επικίνδυνοι επιθετικά στον επαναληπτικό».