Φανέλα βασικού οι Φορτούνης και Μασούρας με Ομόνοια

Ο Πέδρο Μαρτίνς προσανατολίζεται σε 4-2-3-1 στο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην Ομόνοια (23/9, 22:00), με τους Φορτούνη και Μασούρα να παίρνουν φανέλα βασικού. Εκτός απροόπτου ο Σα στα γκολπόστ.

Φανέλα βασικού οι Φορτούνης και Μασούρας με Ομόνοια

Ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται ότι έχει καταλήξει στα πρόσωπα που θα ξεκινήσουν κόντρα στην Ομόνοια το βράδυ της Τετάρτης (23/9, 22:00) στο Καραϊσκάκη για τα πλέι οφ του Champions League.

Στην τελευταία δοκιμή που έκανε στον Ρέντη, «έδειξε» ουσιαστικά ότι αφήνει πίσω το 4-3-3 που είχε χρησιμοποιήσει με τον Αστέρα Τρίπολης (άρα τον Εμβιλά στον πάγκο) και πάει με όλα τα βαριά επιθετικά χαρτιά του.

Δηλαδή, και με Φορτούνη, και με Βαλμπουενά, και με Μασούρα, και με Ελ Αραμπί σε έναν σχηματισμό 4-2-3-1.

Όσο για το δίλημμα Σα ή Τζολάκης; Εκτός απροόπτου θα επιστρατευτεί ο Πορτογάλος γκολκίπερ, αλλά θα γίνει και ένα τεστάκι λίγη ώρα πριν από τη σέντρα για να είναι απολύτως σίγουρος ο Μαρτίνς.

Οπότε, ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί κόντρα στην Ομόνοια με τον Σα κάτω από τα δοκάρια, τους Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα και Χολέμπας στην τετράδα της άμυνας, τους Μπουχαλάκη και Καμαρά δίδυμο στα χαφ, τον Φορτούνη πίσω από τον Ελ Αραμπί και εξτρέμ τους Βαλμπουενά - Μασούρα.