Φορτούνης για το Ολυμπιακός - Ομόνοια: «Θα βοηθάω είτε ως βασικός είτε ως αλλαγή»

O Kώστας Φορτούνης εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα κόντρα στην Ομόνοια στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Η ατάκα για τον ρόλο του στην ομάδα.

Φορτούνης για το Ολυμπιακός - Ομόνοια: «Θα βοηθάω είτε ως βασικός είτε ως αλλαγή»

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (22/9) το βράδυ (22:00, COSMOTE SPORT 1) την Ομόνοια στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Κώστας Φορτούνης εκπροσώπησε τους παίκτες των «ερυθρολεύκων» στη συνέντευξη Τύπου.

Συγκεκριμένα, δήλωσε τα εξής: «Φαβορί δεν υπάρχουν, πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί. Είμαστε έτοιμοι, έχουμε εμπειρία. Το σημαντικότερο είναι να μη δεχθούμε γκολ και μετά να σκοράρουμε ώστε να έχουμε προβάδισμα.

Μου έχει λείψει μια ευρωπαϊκή βραδιά με γκολ. Μακάρι να προχωρήσουμε, να περάσουμε και να κάνουμε τέτοια παιχνίδια.

Θέλω να είμαι καλά στην υγεία μου, αφού πέρασα δύσκολα πέρσι. Νιώθω πολύ καλά, θέλω να βοηθήσω να πετύχουμε, να συμμετέχω, να είμαι πρωταγωνιστής και να βοηθάω είτε ως αλλαγή είτε ως βασικός.

Έχουμε καλή εικόνα στα ευρωπαϊκά ματς και ειδικά τα τελευταία χρόνια δείχνουμε χαρακτήρα. Προσπαθούμε να κυριαρχήσουμε με κάθε αντίπαλο, κάτι πολύ δύσκολο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορούμε να το κάνουμε, έχουμε ποιότητα κι αυτό λέει ο προπονητής. Να παίζουμε μπάλα ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Μας επηρεάζει η απουσία του κόσμου, καθώς στο γήπεδο μας βοηθά πολύ. Όμως δεν είναι δικαιολογία, πρέπει να παίξουμε για αποτέλεσμα πρόκρισης.

Δεν έχουμε σταματήσει πολύ, αυτό είναι και καλό και κακό. Έχουμε προετοιμαστεί για τα δύο ματς και ξέρουμε τι μας περιμένει. Αναλύσαμε τον αντίπαλο, δείξαμε με τον Αστέρα Τρίπολης σε καλή κατάσταση και είμαστε έτοιμοι για αυτά τα ματς».