Μαρτίνς για το Ολυμπιακός - Ομόνοια: «Έχω αποφασίσει για τη θέση του τερματοφύλακα»

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στο κρίσιμο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην Ομόνοια στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Το σχόλιο που έκανε για τους Σα και Τζολάκη για τη θέση του γκολκίπερ. 

Μαρτίνς για το Ολυμπιακός - Ομόνοια: «Έχω αποφασίσει για τη θέση του τερματοφύλακα»

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (22/9) το βράδυ (22:00, COSMOTE SPORT 1) την Ομόνοια στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο προπονητής της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το ματς.

Φορτούνης για το Ολυμπιακός - Ομόνοια: «Θα βοηθάω είτε ως βασικός είτε ως αλλαγή»

Συγκεκριμένα, σχολίασε: «Νέα πρόκληση και έτσι το αντιμετωπίζουμε. Έχουμε καλή ομάδα, με ψυχή και πίστη. Έχουμε καλό αγωνιστικό πνεύμα με καλούς παίκτες. Πιστεύουμε στην ομάδα. Η περσινή πορεία αποκατέστησε το πρεστίζ του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και θέλουμε να το επαναλάβουμε. Η Ομόνοια είναι σοβαρή ομάδα και αξίζει σεβασμό, αλλά εμείς θέλουμε να προχωρήσουμε.

Τα νούμερα έχουν χρησιμότητα, αλλά αύριο δεν χρησιμεύουν. Παίζουμε με ομάδα που έχει αποκλείσει την πρωταθλήτρια Πολωνίας και Σερβίας. Είμαστε προετοιμασμένοι, ξέρουμε τις δυνατότητές μας και κοιτάμε να κάνουμε τη δουλειά μας.

Δύσκολη η χρονιά και πολύ μεγάλη σεζόν για εμάς. Η χρονιά έπρεπε να τελειώσει με τελικό, δεν είχαμε φιλικά προετοιμασίας. Η Ομόνοια προετοιμάστηκε καλύτερα, έχει αγωνιστικό ρυθμό, για εμάς είναι κάπως πιο περίεργα. Είχαμε εμπόδια. Όμως πιστεύουμε πολύ και έχουμε δουλέψει για να είμαστε προετοιμασμένοι.

Ο Σα είναι διαθέσιμος. Έχω αποφασίσει. Αύριο θα μάθετε ποιος θα παίξει. Η αλήθεια είναι ότι ο πονοκέφαλος που μου δημιουργεί ο Τζολάκης με τις εμφανίσεις του είναι μεγάλος.

Πήραμε πληροφορίες για τους παίκτες και τη φιλοσοφία της Ομόνοιας. Πιστεύω πως αύριο θα είναι πολύ διαφορετικά σε σύγκριση με το φιλικό στον Ρέντη. Ό,τι πρόκειται να δούμε από την Ομόνοια δεν θα είναι ίδιο σε σχέση με εκείνο του φιλικού.

Όλες οι χώρες που έχουν ομάδες στην Ευρώπη θέλουν να μαζεύουν βαθμούς για τη χώρα. Το ίδιο κάνει και ο Ολυμπιακός που βοηθάει πολλά χρόνια τώρα. Μας ενδιαφέρει να μαζεύουμε βαθμούς και για την Ελλάδα.

Είμαστε πολύ καλά πνευματικά. Υπάρχουν προβλήματα φυσικής κατάστασης και αγωνιστικού ρυθμού, αλλά θα τα ξεπεράσουμε. Η είσοδος των Φορτούνη, Μασούρα άλλαξε την εικόνα της ομάδας με τον Αστέρα. Είδαμε τους Ραφίνια και Χολέμπας, που είναι νέοι, ότι άρχισαν ήδη να μας βοηθούν. Η ομάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι θα γίνεται και καλύτερη».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας