Ολυμπιακός-Ομόνοια: Το πρόγραμμα για το ματς της Τετάρτης

Έγινε γνωστό το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ο Ολυμπιακός και η Ομόνοια ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης της ερχόμενης Τετάρτης.

Ολυμπιακός-Ομόνοια: Το πρόγραμμα για το ματς της Τετάρτης

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε γνωστό το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν Ολυμπιακός και Ομόνοια ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης. Λόγω των αυστηρών μέτρων για την πανδημία στη συνέντευξη Τύπου του Πέδρο Μαρτίνς και του Κώστα Φορτούνη το παρών θα μπορέσουν να δώσουν μόνο πέντε διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των δύο ομάδων:

Τρίτη 22/9

16:15 Συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην αίθουσα Τύπου του «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν ο κ. Πέδρο Μαρτίνς και ο Κώστας Φορτούνης. Μόνο πέντε (5) διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και το κανάλι που έχει τα δικαιώματα (COSMOTE TV) θα μπορέσουν να παρευρεθούν στη συνέντευξη Τύπου.

18:00 Προπόνηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη (ανοικτή για 15 λεπτά μόνο για το κανάλι που έχει τα δικαιώματα)

Τετάρτη 23/9

22:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Ομόνοια στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Η συνέντευξη Τύπου της Ομόνοιας είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 22/9 στις 19:40 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και στις 20:00 θα ξεκινήσει η προπόνηση της.

Δεν θα λειτουργήσει η μικτή ζώνη μετά το τέλος του αγώνα την Τετάρτη.