Μπεργκ: «Ο Ολυμπιακός σε υψηλότερο επίπεδο από την Ομόνοια»

Δηλώσεις αναφορικά με τους αγώνες των playoff του Champions League κόντρα στον Ολυμπιακό έκανε ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπέργκ.

Μπεργκ: «Ο Ολυμπιακός σε υψηλότερο επίπεδο από την Ομόνοια»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο Χένινγκ Μπέργκ σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της Ομόνοιας.

Ο προπονητής της κυπριακής ομάδας υποστήριξε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος στα playoff του Champions League και πως αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Θα είναι κάτι μοναδικό. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα. Τους γνωρίζουμε καθώς τους είχαμε αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα. Ξέρουμε ότι έχουν πολύ ποιότητα. Απέκλεισαν την Άρσεναλ στο Europa League σε νοκ-άουτ φάση πέρυσι. Όταν κερδίζεις μια ομάδα όπως είναι η Άρσεναλ σημαίνει ότι έχεις πολύ ποιότητα.

Η Λέγκια ήταν ένα βήμα μπροστά για εμάς και ο Ερυθρός Αστέρας ήταν ακόμη ψηλότερο. Τώρα παίζουμε με μια καλύτερη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Είναι σπουδαίο για την ομάδα, τον σύλλογο, τους οπαδούς, για όλους που βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτό το επίπεδο και να κάνουμε ότι μπορούμε. Επίσης ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός συνήθως παίζει σε υψηλότερο επίπεδο απ' ότι εμείς. Διαθέτει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές και είναι σε λίγο διαφορετικό επίπεδο απ'ότι εμείς.

Πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Για εμάς είναι φανταστικό που βρισκόμαστε στα playoff του Champions League. Είναι ένα καλό επίτευγμα. Θα κάνουμε ότι μπορούμε».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας