Champions League: Υποψήφιος αντίπαλος του Ολυμπιακού ο Άγιαξ

Η πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Μπενφίκα έφερε αλλαγές και στα γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση των ομίλων του Champions League.

Champions League: Υποψήφιος αντίπαλος του Ολυμπιακού ο Άγιαξ

Τα σπουδαία την Τετάρτη τα περιμένει ο Ολυμπιακός που έχει το μυαλό του στο Ομόνοια-Ερυθρός Αστέρας. Η ομάδα του Πειραιά αναμένεται πώς και πώς τη συγκεκριμένη αναμέτρηση για να μάθει τον αντίπαλο της, αλλά όπως σας είχαμε προϊδεάσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα δεν τους άφηνε αδιάφορους.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης απέκλεισε τους «αετούς» της Λισαβόνας από τη συνέχεια του Champions League γεγονός που φέρνει αλλαγές και στα γκρουπ δυναμικότητας της διοργάνωσης.

Εάν ο Ολυμπιακός περάσει ξανά στους ομίλους θα μπει στην κλήρωση της 1ης Οκτωβρίου από το τρίτο γκρουπ δυναμικότητας και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Εκείνο που άλλαξε είναι πως η Μπενφίκα έφυγε από το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας και σε αυτό ανεβαίνει ο Άγιαξ ως πρώτος του δεύτερου γκρουπ.

Έτσι η ομάδα του Άμστερνταμ, ενώ μέχρι τώρα δεν μπορούσε να κληρωθεί με τον Ολυμπιακό τώρα είναι υποψήφια αντίπαλος των πρωταθλητών Ελλάδας. Μία είδηση που δεν είναι και η καλύτερη, αφού ο Άγιαξ είναι ένας ισχυρός αντίπαλος. Την τελική τους μορφή τα γκρουπ θα την πάρουν μετά την ολοκλήρωση και των play offs. Πάντως τη θέση του Άγιαξ στο τρίτο γκρουπ παίρνει προσωρινά η Κράσνονταρ, η οποία αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ.