Μαρτίνς για Ερυθρό Αστέρα, Ομόνοια και Ολυμπιακό: «Πρέπει να είμαστε στο Champions League» (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού σχολίασε το αποτέλεσμα της κλήρωσης και τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι.

Μαρτίνς για Ερυθρό Αστέρα, Ομόνοια και Ολυμπιακό: «Πρέπει να είμαστε στο Champions League» (vid)

Τον νικητή του ζευγαριού Ομόνοια-Ερυθρός Αστέρας θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στα play offs του Champions League για να προκριθεί στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού για το αποτέλεσμα της κλήρωσης και τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να πάρουν την πρόκριση. Επισήμανε ακόμα, ότι η ομάδα του Πειραιά θα πρέπει κάθε σεζόν να αγωνίζεται στους ομίλους της διοργάνωσης.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε:

«Η αλήθεια είναι πως παίξαμε ένα φιλικό με την Ομόνοια, αλλά έχει περάσει περίπου ένας μήνας από τότε και οι συνθήκες ήταν διαφορετικές. Εκείνοι ήταν στην αρχή της σεζόν και εμείς στα τελειώματα της προετοιμασίας μας για το παιχνίδι με τη Γουλβς.

Τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ από τότε, ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια ομάδα που γνωρίζουμε αρκετά καλά. Θεωρητικά μπορούμε να πούμε πως είναι πιο εύκολα τα πράγματα, με την έννοια ότι γνωρίζουμε τους αντιπάλους, όμως μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε σε μια τελείως διαφορετική σεζόν, σε μια τελείως διαφορετική κατάσταση, στην οποία όλες οι ομάδες θέλουν να βρεθούν στους ομίλους του Champions League και επομένως είναι δυο αγώνες στα Play off όπου όλες οι ομάδες θέλουν να κερδίσουν. Όποιος θέλει να το καταφέρει πρέπει να είναι πάρα πολύ συγκεντρωμένος, σοβαρός και να είναι στην περίπτωση μας ο εαυτός μας, να είμαστε ο Ολυμπιακός που όλοι γνωρίζουμε.

Θεωρητικά μπορεί να είμαστε για πολλούς το φαβορί, αλλά όσον αφορά τον Ερυθρό Αστέρα, έκανε πολύ καλή χρονιά και υπάρχει βαθμός δυσκολίας. Θα είναι δύο παιχνίδια ισορροπημένα και έχουμε την αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Δεν μπορούμε να έχουμε προτιμήσεις. Θα περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλό μας για να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Προφανώς ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που πρέπει να παίζει στην ανώτερη διοργάνωση, στο Champions League, και γι' αυτό προετοιμαζόμαστε. Ξέρουμε τι σημασία έχει αυτό για όλους».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας