Μπεσίκτας: Ετοιμάζει καταγγελία στην UEFA για μεροληπτική διαιτησία του Ντοβέρι στο ματς με τον ΠΑΟΚ

Καταγγελία στην UEFA ετοιμάζει να καταθέσει η Μπεσίκτας, για μεροληπτική διαιτησία του Ιταλού ρέφερι Ντανιέλε Ντοβέρι, στο ματς των Τούρκων με τον ΠΑΟΚ. 

Μπεσίκτας: Ετοιμάζει καταγγελία στην UEFA για μεροληπτική διαιτησία του Ντοβέρι στο ματς με τον ΠΑΟΚ

Η Μπεσίκτας την περασμένη Τρίτη (25/8) γνώρισε τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League, ωστόσο τα παράπονα από τη διαιτησία στις τάξεις των Τούρκων είναι πολλά και έντονα.

Συγκεκριμένα, όπως κάνουν λόγο δημοσιεύματα στην Τουρκία, η δυσαρέσκεια των ανθρώπων της Μπεσίκτας είναι τόση που ο πρόεδρος της ομάδας, ειδοποίησε το νομικό επιτελείο του συλλόγου, για καταγγελία προς την UEFA για τον ρέφερι του αγώνα ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας, τον Ιταλό Ντανιέλε Ντοβέρι, για μεροληπτική διαιτησία.

Παρόλα αυτά οι Τούρκοι δεν σταματούν εδώ, καθώς σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ζητάνε τον έλεγχο των τραπεζικών λογαριασμών του Ντοβέρι, καθώς και των τηλεφωνικών κλήσεων του. Στα σχετικά ρεπορτάζ γίνεται και πάλι λόγος για το ότι διατήτευσε πριν δύο χρόνια το ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ και επισημαίνεται «αγνόησε τις κόκκινες κάρτες και το προφανές πέναλτι».

Η τουρκική ομάδα θέλει να φέρει το θέμα στην ατζέντα της UEFA και οι νομικοί της θα προχωρήσουν τις διαδικασίες, ενώ, όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ, η πιθανότητα να επαναληφθεί το παιχνίδι αν υπάρχει στοιχηματική χειραγώγηση, θα ξεκαθαρίσει μετά την εξέταση της υπόθεσης.

ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας 3-1: Ο Τζόλης του έδωσε πρόκριση και 10 εκατ. ευρώ! (vids+highlights)