Ο Φερέιρα απέκλεισε Μάτος και Μιχάι

Ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό κρίσιμο παιχνίδι με τη Μπεσίκτας βγάζοντας εκτός πλάνων τους δύο ποδοσφαιριστές

Ο Φερέιρα απέκλεισε Μάτος και Μιχάι

Με προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αυριανή κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στην Μπεσίκτας στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου στο Champions League.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε τις επιλογές του για το συγκεκριμένο παιχνίδι, στις οποίες μάλιστα υπάρχουν και δυο εκπλήξεις. Και αυτό διότι, στην αποστολή για τον αγώνα κόντρα στην τουρκική ομάδα, δεν βρίσκονται οι Λέο Μάτος και Ενέα Μιχάι.

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στη Μπεσίκτας ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Νέα Μεσημβρία.

Η τελευταία «πρόβα» της ομάδας πριν τον αγώνα για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League περιελάμβανε ασκήσεις ταχύτητας αντίδρασης, rondo, δουλειά στις στατικές φάσεις και ελεύθερο παιχνίδι στο φινάλε.

Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ντόουγκλας Αουγκούστο , που συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία και στον Γιόσιπ Μίσιτς .

Ο προπονητής του Δικεφάλου μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή για το επικείμενο παιχνίδι. Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε ο Πορτογάλος τεχνικός είναι οι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, Λημνιός, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Τζόλης» .