ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας: Διαιτητής ο Ιταλός Ντοβερί

Η UEFA όρισε τον Ιταλό Ντανιέλε Ντοβερί για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μπεσίκτας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας: Διαιτητής ο Ιταλός Ντοβερί

Έγινε γνωστός ο διαιτητής που θα σφυρίξει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στη Μπεσίκτας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Αυτός θα είναι ο Ντανιέλε Ντοβερί από την Ιταλία και οι βοηθοί του θα είναι οι Ματέο Πάσερι και Ντάριο Κεκκόνι, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Τζιανπάολο Καλβαρέσε.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε έρθει στη χώρα μας για να παίξει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Μάλιστα η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανάρτησε στα social media ένα μίνι report του διαιτητή της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Μπεσίκτας.

Αναλυτικά ο ΠΑΟΚ έγραψε:

«Γεννήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου του 1977 και έχει μεγάλη εμπειρία από αγώνες της Serie A, ενώ ήταν τέταρτος σε πολλές αναμετρήσεις των δύο τελευταίων Champions League, έχοντας διαιτητεύσει και την αναμέτρηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ κόντρα στην Σαμπουρτάλο στα προκριματικά της περσινής διοργάνωσης.

Ο Ιταλός ρέφερι είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη πριν από δύο χρόνια και σφύριξε το Άρης-ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον Δικέφαλο να επικρατεί με 1-2.

O Ντοβερί θα έχει μαζί του τους Ματέο Πάσερι και Ντάριο Κεκκόνι για βοηθούς, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Τζιανπάολο Καλβαρέσε.

Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γάλλος Φρεντί Φροτέλ, ενώ παρατηρητής της UEFA θα είναι ο Εσθονός Όλεγκ Χαρλάμοβ».