Champions League: Μάντσεστερ Σίτι και Λιόν «πέταξαν» για το Final 8 (αποτελέσματα, highlights)

Στο Final 8 του Champions League προκρίθηκαν Μάντσεστερ Σίτι και Λιόν που απέκλεισαν Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους αντίστοιχα. 

Champions League: Μάντσεστερ Σίτι και Λιόν «πέταξαν» για το Final 8 (αποτελέσματα, highlights)

Το Champions League επέστρεψε και πάλι σήμερα (7/8) μετά από αρκετούς μήνες στις οθόνες μας με δύο σπουδαίες ρεβάνς για την φάση των "16" της διοργάνωσης.

Στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε και στον επαναληπτικό της Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1 και έχοντας ως παρακαταθήκη το προβάδισμα (2-1) του πρώτου αγώνα στο Μπερναμπέου, πέρασε σχετικά άνετα στον Final 8 του θεσμού.

Δώρο της Λιόν στον Ολυμπιακό: Γλίτωσε έναν γύρο, «κλείδωσε» το Europa League

Οι "πολίτες" προηγήθηκαν με τον Στέρλινγκ όμως οι Μαδριλένοι ισοφάρισαν με τον Μπενζεμά. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Γκάμπριελ Ζεσούς με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα να παίρνει το εισιτήριο για το Final 8 της Λισαβόνας.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Λιόν παρά το γεγονός ότι ηττήθηκε με 2-1 από την Γιουβέντους στο Τορίνο πήρε την πρόκριση καθώς πέτυχε εκτός έδρας γκολ, ενώ είχε επικρατήσει και με 1-0 στο πρώτο ματς της Γαλλίας.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ντεπάι όμως οι "μπιανκονέρι" γύρισαν το ματς χάρις στα δύο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο. Η Γιουβέντους έψαξε το τρίτο γκολ που θα την έδινε την πρόκριση, ωστόσο δεν το βρήκε και η Λιόν θα είναι αυτή που θα ταξιδέψει στη Λισαβόνα για το Final 8 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (7/8)

Γιουβέντους - Λιόν 2-1

(43' πέν., 60' Ρονάλντο - 12' Ντεπάι)

Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης 2-1

(9' Στέρλινγκ, 68' Γκάμπριελ Ζεσούς - 28' Μπενζεμά)

ΣΑΒΒΑΤΟ 8/8

22:00 Μπάγερν Μονάχου - Τσέλσι

22:00 Μπαρτσελόνα - Νάπολι