Μήνυση στον Ράμος για τον τραυματισμό του Σαλάχ

Ένας Αιγύπτιος δικηγόρος έκανε γνωστό πως έχει κάνει μήνυση στον Ράμος, για το αντιαθλητικό τρόπο παιχνιδιού του, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο Μοχάμεντ Σαλάχ και μάλιστα να κριθεί αμφίβολη η συμμετοχή του Αιγύπτιου στο Μουντιάλ.

Μήνυση στον Ράμος για τον τραυματισμό του Σαλάχ

Στην Αίγυπτο έχουν πάρει αρκετά σοβαρά τον τραυματισμό του ηγέτη της ποδοσφαιρικής ομάδας τους από τον Σέρχιο Ράμος. Ο Ράμος άθελα του ή όχι έριξε κάτω τον Σαλάχ τραυματίζοντας τον πολύ σοβαρά στον ώμο, με αποτέλεσμα να μην είναι απολύτως σίγουρη η συμμετοχή του στο Μουντιάλ. Ένας δικηγόρος από την Αίγυπτο μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή στην πατρίδα του και αναφέρθηκε στο γεγονός πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του Ράμος με την αιτιολογία της φυσικής και ψυχολογικής βλάβης στον Σαλάχ.

Ο εν λόγω δικηγόρος έχει ξεκινήσει ήδη τις νομικές διαδικασίες και τις έχει στείλει μάλιστα στην FIFA ζητώντας το ως αποζημίωση το τεράστιο ποσό του 1 δις. ευρώ.

«Ο Ράμος σκόπιμα τραυμάτισε τον Σαλάχ και θα πρέπει να τιμωρηθεί για την ενέργειά του. Ήδη έχω κινήσει τις νομικές διαδικασίες στη FIFA καταθέτοντας μήνυση. Θα ζητήσω αποζημίωση, η οποία μπορεί να ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο ευρώ για τη φυσική και την ψυχολογική βλάβη του Ράμος στον Σαλάχ και στον λαό της Αιγύπτου», ανέφερε ο Αιγύπτιος δικηγόρος, Μπασέμ Γουάμπα.