Και τυπικά η Γιουνγκ Μπόις υποψήφια αντίπαλος του Ολυμπιακού

Η μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελβετίας από την Γιουνγκ Μπόις την στέλνει στη λίστα με τους υποψήφιους αντιπάλους του Ολυμπιακού στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League της επόμενης σεζόν.

Και τυπικά η Γιουνγκ Μπόις υποψήφια αντίπαλος του Ολυμπιακού

Ολοκληρώθηκε και τυπικά το... παζλ των υποψήφιων αντιπάλων του Ολυμπιακού για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League της επόμενης χρονιάς. Αν δεν προκριθούν στο εφετινό Τσάμπιονς Λιγκ στην οκτάδα η Λιόν επί της Γιουβέντους ή η Νάπολι επί της Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει κανονικά στον γ’ προκριματικό.

Μέχρι και τις... 31 Ιουλίου 2020, γνωρίζαμε τις εξής ομάδες που μπορεί να βρεθούν στο δρόμο των «ερυθρόλευκων». Πρόκειται για τον Ερυθρό Αστέρα (Σερβία), Καραμπάκ (Αζερμπαϊτζάν), Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία), Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) και Μόλντε (Νορβηγία), οι οποίες σημειωτέον θα πρέπει να ξεπεράσουν - ως φαβορί που είναι - τα εμπόδια του β’ προκριματικού γύρου.

Η έκτη ομάδα «παιζόταν» ανάμεσα στην βουλγάρικη Λουντογκόρετς και σε όποια ομάδα έπαιρνε το πρωτάθλημα Ελβετίας. Τελικά, η Γιουνγκ Μπόις κατέκτησε τον τίτλο, έχει χαμηλότερο συντελεστή στο ranking της UEFA και κατά συνέπεια, η Λουντογκόρετς πήγε στο γκρουπ των «ισχυρών» (εκεί όπου είναι ο Ολυμπιακός) και η Γιουνγκ Μπόις στους «ανίσχυρους».

Οπότε, οι Ελβετοί είναι η έκτη ομάδα που συμπληρώνει την λίστα με τους υποψήγιους αντιπάλους των «ερυθρόλευκων».