Η συγγνώμη του Ράμος στον Σαλάχ

Η φάση που άλλαξε τις ισορροπίες στον τελικό του Champions League, είναι χωρίς καμμία αμφιβολία ο τραυματισμός και η αποχώρηση του Μοχάμεντ Σαλάχ.

Η συγγνώμη του Ράμος στον Σαλάχ

Σε μία διεκδίκηση της μπάλας και στην προσπάθεια να πάρουν την κατοχή της μπάλας, ο Αιγύπτιος άσος της Λίβερπουλ και ο κεντρικός αμυντικός των Μαδριλένων, Σέρχιο Ράμος, «έδεσαν» τα χέρια τους, με αποτέλεσμα στην πτώση που ακολούθησε, ο Σαλάχ να τραυματισθεί στον ώμο. Αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, ο «Φαραώ» επανήλθε, όμως λίγο αργότερα αντελήφθη ότι δεν είναι σε θέση να συνεχίσει και αποχώρησε.

Ο Ισπανός στόπερ είναι ένας από τους πιό «σκληρούς» παίκτες στον πλανήτη και πολλές φορές το πάθος του γίνεται υπερβολικό. Ομως στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο Ράμος δεν έκανε κάτι μεμπτό ή αντιαθλητικό. Και ως ένδειξη συμπαράστασης, λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ανήρτησε στο λογαριασμό που διατηρεί στο Τwitter το ακόλουθο μήνυμα: «Το ποδόσφαιρο μας προσφέρει καλές και κακές στιγμές. Πάνω απ΄ όλα, όμως, είμαστε συνάδελφοι. Ταχεία ανάρρωση Σαλάχ»!