Στο Etihad θα διεξαχθεί ο αγώνας Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης

Οι αποφάσεις της βρετανικής κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας με καραντίνα 14 ημερών θα εξαιρούν τις διεθνείς αναμετρήσεις

Στο Etihad θα διεξαχθεί ο αγώνας Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης

Τα περιοριστικά μέτρα που έχουν τεθεί σε εφαρμογή στη Μ. Βρετανία για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού έχουν προκαλέσει ασφαλώς προβλήματα και στο αγωνιστικό πρόγραμμα των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Η ανακοίνωση της βρετανικής κυβέρνησης για καραντίνα 14 ημερών σε όλους τους ταξιδιώτες που φτάνουν από την Ισπανία έθεσε σε κίνδυνο την διεξαγωγή της αναμέτρησης Μάντσεστερ Σίτι- Ρεάλ Μαδρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Champions League: Στον «αέρα» το Σίτι - Ρεάλ - Πώς επηρεάζεται το Γουλβς-Ολυμπιακός

Μάλιστα υπήρξαν διάφορα σενάρια που ανέφεραν ως νέο τόπο διαγωγής την Πορτογαλία (Λισαβόνα, Πόρτο ή Γκιμαράες), η οποία θα φιλοξενήσει το Final-8 της διοργάνωσης.

Ωστόσο, στην Αγγλία είναι σίγουροι ότι το παιχνίδι θα γίνει στο Etihad εξαιτίας των εξαιρέσεων που έχει ήδη ανακοινώσει ο Υπουργός Πολιτισμού, Μέσων Ενημέρωσης και Αθλητισμού του Ηνωμένου Βασιλείου, Όλιβερ Ντάουντεν και δεν πρόκειται να ανακληθούν.

Αυτό σημαίνει πως οι Μαδριλένοι μπορούν να ταξιδέψουν στο Μάντσεστερ χωρίς να απαιτείται να περάσουν αυτές τις δύο εβδομάδες σε καραντίνα.

Οι Ισπανοί πάντως σημειώνουν ότι η UEFA δεν έχει ακόμη λάβει επίσημη απόφαση και πως η Ρεάλ Μαδρίτης ως άμεσα ενδιαφερόμενη παρακολουθεί πολύ στενά την όλη υπόθεση.