Champions League: Στον «αέρα» το Σίτι - Ρεάλ - Πώς επηρεάζεται το Γουλβς-Ολυμπιακός

Η Αγγλική Κυβέρνηση ανακοίνωσε πως όσοι φτάνουν στη χώρα από την Ισπανία θα μπαίνουν υποχρεωτικά σε 14ήμερη καραντίνα και το ματς της Μάντσεστερ Σίτι με τη Ρεάλ είναι στον «αέρα».

Champions League: Στον «αέρα» το Σίτι - Ρεάλ - Πώς επηρεάζεται το Γουλβς-Ολυμπιακός

Στις 7 Αυγούστου η Μάντσεστερ Σίτι θα υποδεχθεί τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά είναι άγνωστο ακόμα αν το ματς θα διεξαχθεί στην Αγγλία. Κι αυτό, γιατί η Αγγλική Κυβέρνηση ανακοίνωσε πως όσοι φτάνουν στο «νησί» από την Ισπανία θα μπαίνουν υποχρεωτικά όλοι σε 14ήμερη καραντίνα. Ανεξαιρέτως… Δεν δίνει εξαιρέσεις σε ποδοσφαιρικές ομάδες.

Η αναμέτρηση λοιπόν είναι στον «αέρα» και σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της UEFA, αν δεν είναι δυνατή η διεξαγωγή της αναμέτρησης στη χώρα της οικοδέσποινας, τότε το ματς θα γίνει στη χώρα που θα διεξαχθεί το Final -8 του Champions League, δηλαδή στην Πορτογαλία.

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε, πως δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γουλβς στην Αγγλία, στις 6 Αυγούστου, κι αυτό γιατί, η Αγγλική Κυβέρνηση δεν έχει ανακοινώσει κάποια απόφαση για υποχρεωτική καραντίνα όσων μπαίνουν στη χώρα από την Ελλάδα.