Τελικός Champions League: Ο Ζιντάν δε δέχεται τον τίτλο του φαβορί

Κάθε ομάδα που της παρουσιάζεται η ευκαιρία να αγωνιστεί σε ένα τελικό του πρέπει να είναι έτοιμη να την «αρπάξει» και να την εκμεταλλεύεται στο έπακρο, τόνισε ο Ζινεντίν Ζιντάν στη συνέντευξη Τύπου του τελικού του Champions League.

Τελικός Champions League: Ο Ζιντάν δε δέχεται τον τίτλο του φαβορί

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης ευελπιστεί να κατακτήσει με την ομάδα του για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την κούπα του πρωταθλητή Ευρώπης και στο πλαίσιο αυτό αποποιήθηκε τον τίτλο του φαβορί για την ομάδα του, όπως την έχρισε έτσι ο ομόλογός του στη Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ:

«Όπως είναι κατανοητό, είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε σε έναν ακόμη τελικό του Champions League. Το σήμερα και το αύριο δεν θα επαναληφθούν, άρα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε στο έπακρο. Μπορεί να βρισκόμαστε κάτω από λίγη πίεση, αλλά είναι καλό να υπάρχει αυτό το συναίσθημα. Εάν είμαι κάτω από λίγη πίεση, τι πάει να πει; Δεν είμαστε φαβορί, ούτε η Λίβερπουλ είναι το φαβορί. Είναι ένα ματς 50/50. Δεν αισθανόμαστε φαβορί». είπε αρχικά ο τεχνικός της Ρεάλ.

Ο Γάλλος στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο τονίζοντας ότι βρίσκεται σε τρομερή φόρμα: «Νομίζω ότι τα πάει περίφημα. Είναι πανέτοιμος από κάθε άποψη και πρέπει να γνωρίζετε ότι ζει για να παίζει τέτοια παιχνίδια. Γι’ αυτό έχει φτάσει έως εδώ, αυτή είναι η ζωή του».

Τέλος, επεσήμανε ότι η σκληρή δουλειά των παικτών του είναι και το κλειδί που θα τους οδηγήσει σε επιτυχίες: «Μου αρέσει ο ανταγωνισμός και πίσω από όλα αυτά υπάρχει σκληρή δουλειά, όχι μόνο από την πλευρά μου, αλλά και από εκείνη των παικτών μου. Εάν σου αρέσει ο ανταγωνισμός και είσαι πρόθυμος να δουλέψεις σκληρά μπορείς να πετύχεις αυτό που πετυχαίνουμε εμείς. Για μένα αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό».