Η απάντηση του Νίκου Τζώρτζογλου στον Αλέξη Κούγια

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, τοποθετήθηκε για τη δήλωση-απάντηση του Αλέξη Κούγια, στα όσα υποστήριξε ο πρώτος για τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ, στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ.

Η απάντηση του Νίκου Τζώρτζογλου στον Αλέξη Κούγια

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου τοποθετήθηκε για δήλωση-απάντηση του Αλέξη Κούγια, στα όσα υποστήριξε ο πρώτος για τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ, στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ.

Η απάντηση του Νίκου Τζώρτζογλου

«Όσον αφορά την συνήθους ύφους δήλωση του κου Άλεκου Κουγια για τα λεχθέντα στην ΓΣ της ΕΠΟ έχω να πω το εξής:

Ο λόγος μου ήταν ενώπιον της Τακτικής θεσμικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ της οποίας είμαι μέλος και ενώπιον των νόμιμων εκπροσώπων της UEFA και στηρίχθηκε μόνο σε αληθή και ήδη δημοσιευμένα γεγονότα.

Τζώρτζογλου: «Η ΕΠΟ είναι ναρκοπέδιο και πρέπει να έχεις στοιχεία ναρκαλιευτή»!

Στόχος η στηλίτευση πρακτικών και τακτικών που μόνο ζημιά κάνουν στο ποδόσφαιρο που υπηρετούμε όλοι μας.

Οποιαδήποτε άλλη αναφορά του Αλέκου στο παρελθόν με ψεύδη και φαντασιώσεις, μόνο στόχο έχουν την προσφιλή για αυτόν δημοσιότητα, αρνητική η θετική καμία σημασία δεν έχει για αυτόν.

Κούγιας για Τζώρτζογλου: «Έμαθα ποιος είναι, όταν τον είδα να τρώει χαστούκια από τον Μπέο»

Αν κάποιος πρέπει να ελεγχθεί από την Δικαιοσύνη αυτός είναι ο Αλέκος με τα γραφόμενα του.

Όμως είμαι έτοιμος να τον αντιμετωπίσω ενώπιον των οργάνων της Δημοκρατικής πολιτείας μας με όπλα την αλήθεια, τους παράγοντες και τους οπαδούς ενός καθαρού ποδοσφαίρου στην χώρα μας, αλλά και τα γεγονότα όπως κατά χιλιάδες δημοσίως παρατίθενται και έγκριτα δημοσιεύονται.

Αααα... Να προσθέσω στα της ΓΣ ότι στο αναφερθέν από εμένα «γκουγκλάρισμα» να βάλουν οι συνάδελφοι μου και τον όρο «πλαστές ποδοσφαιρικες ενημερότητες».