Τζώρτζογλου: «Η ΕΠΟ είναι ναρκοπέδιο και πρέπει να έχεις στοιχεία ναρκαλιευτή»!

Άστραψε και βρόντηξε ο Νίκος Τζώρτζογλου στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου να ασκεί δριμύτατη κριτική στη διοίκηση Γραμμένου. «Βαριές» εκφράσεις για τον Αλέξη Κούγια.

Τζώρτζογλου: «Η ΕΠΟ είναι ναρκοπέδιο και πρέπει να έχεις στοιχεία ναρκαλιευτή»!

Άστραψε και βρόντηξε ο Νίκος Τζώρτζογλου στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου να ασκεί δριμύτατη κριτική στη διοίκηση Γραμμένου.

«Είχε αρκετά θετικά αυτή η διοίκηση. Μειώθηκε η καχυποψία, εισήγαγε το VAR, αναδιάρθρωσε την Γ’ Εθνική, έκανε σχολές προπονητών.

Αξιόλογος, έντιμος, ευγενής, αξιοπρεπέστατος και εξαιρετικός φίλος ο Βαγγέλης Γραμμένος. Εδώ όμως είναι ΕΠΟ και ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι μοναστήρι. Είναι ναρκοπέδιο. Πρέπει να έχεις στοιχεία ναρκαλιευτή, φίλε Βαγγέλη. Κι εσύ δεν έχεις. Δεν μπορεί να είναι καλόγερος ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Απουσιάζεις, απέχεις, δεν έχεις επαφή με τις Ενώσεις. Και έχεις σφιχτό εναγκαλισμό με τους υπουργούς. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Είχαμε μπερδευτεί αν πρόεδρος της ομοσπονδίας είναι ο Βασιλειάδης ή ο Γραμμένος.

Κύριε Περέιρα, κάποια μέλη της ΚΕΔ είναι προβληματικά και επικίνδυνα. Λειτουργούν ρεβανσιστικά και κάνουν λοβιτούρες. (σ.σ. αναφέρθηκε στον Μιχάλη Κουκουλάκη).

Υπάρχει καταιγισμός λάσπης και μιζέριας από κάποιους μαϊντανούς, ενώ έχουμε πρωταθλήματα που έχουν πανάξιους πρωταθλητές, όπως ο Ολυμπιακός φέτος, ο ΠΑΟΚ πέρσι κλπ. Πρέπει οι παράγοντες να καθίσουν όλοι μαζί, με συναίνεση, δεν υπάρχει άλλη λύση.

Τι άλλαξε; Πρωταγωνιστές δεν είναι οι ποδοσφαιριστές, αλλά ο γνωστός μαϊντανός, ο Αλέκος ο τακουνομάχος. Γιατί τον αφήνετε; Γιατί δεν τον μαζεύετε και συνεχίζει να λασπολογεί κατά πάντων;

Πατήστε στο google: Δωροδοκία, υποβιβασμός, Παναχαϊκή, Κούγιας. Έντεκα χιλιάδες σελίδες θα σας βγάλει με αυτά που έγιναν το 2011. Γιατί δεν τον μπουζουριάζετε; Γιατί δεν τον καλείτε και τον αφήνετε;

Είμαι υπέρ της αναδιάρθρωσης. Αλλά το πρώτο που πρέπει να αναδιαρθρώσουμε είναι τα μυαλά. Η νοοτροπία μας. Να κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι και να βγάλουμε μια διοίκηση κοινής αποδοχής».

Στην απάντησή του, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος περιορίστηκε να πει τα εξής:

«Συνεργαστήκαμε πράγματι με την Πολιτεία, αλλά δεν υπήρχε κάποιος σφιχτός εναγκαλισμός. Από πού προκύπτει αυτό;

Οι δυσμενείς κρίσεις οδηγούνται στα πειθαρχικά όργανα. Δεν μπορούμε εμείς να πηγαίνουμε και να τους πιάνουμε από το αυτί.

Το αυτοδιοίκητο δοκιμάζεται και βάλλεται κάθε μέρα, γιατί κανείς δεν το θέλει».

Ο Τζώρτζογλου, πήρε στη συνέχεια εκ νέου τον λόγο και σημείωσε:

«Εδώ βλέπουμε 4.700.000 ευρώ να υπάρχουν αδιάθετα.

Είναι ποσοστά προς τις Ενώσεις από τους αγώνες της Super League. Γιατί δεν τα αποδίδετε και αφού δεν αποδίδετε γιατί τα γράφετε;

Εάν αυτόν τον απολογισμό σας το έφερνε μία ΠΑΕ θα παίρνατε άδεια; Θα τον εγκρίνατε; Από 80 άτομα ο προσωπικό το πήγατε στα 100 και τα 120 κάνοντας ρουσφέτια στον κ. Βασιλειάδη».