Οριστικό: Στις 6 Ιουλίου η εκδίκαση της πολυιδιοκτησίας στο CAS

Ενημερώθηκαν πριν λίγο όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές πως οριστικά η υπόθεση της πολυιδιοκτησίας θα εκδικαστεί στις 6 Ιουλίου στην Ελβετία.

Οριστικό: Στις 6 Ιουλίου η εκδίκαση της πολυιδιοκτησίας στο CAS

Είναι οριστικό πως η υπόθεση της πολυιδιοκτησίας που έχει ταλαιπωρήσει τόσο πολύ το ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ κι αρκετούς μήνες θα εκδικαστεί οριστικά στις 6 Ιουλίου από το CAS. Όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές ενημερώθηκαν πριν λίγο πως η εκδίκαση των προσφυγών Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ θα γίνει στις 6 Ιουλίου στις 9:30 το πρωί ώρα Ελβετίας.

Με αγωνία το ελληνικό ποδόσφαιρο περιμένει τη Δευτέρα 6 Ιουλίου για να κλείσει οριστικά το κεφάλαιο πολυιδιοκτησίας. Στο ανώτατο αθλητικό δικαστήριο έχει προσφύγει ο Ολυμπιακός που ζητάει τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, αφού αποδείχτηκε πως υπάρχει σχέση μεταξύ των δύο ομάδων. Πριν την τροποποίηση που έγινε από την κυβέρνηση στη νομοθεσία οι δύο ομάδες θα έπρεπε να είχαν υποβιβαστεί και αυτό επιδιώκει να πετύχει ο Ολυμπιακός στο CAS.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ ζητάει να πέσει η ποινή και να του επιστραφούν οι επτά βαθμοί που του αφαιρέθηκαν. Όπως έχουν ενημερωθεί οι δύο ομάδες οι δύο προσφυγές τους θα εκδικαστούν μαζί, αφού αφορούν στο ίδιο θέμα.

Η 6η Ιουλίου ως ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης είχε γίνει γνωστή και πριν μερικές ημέρες, αλλά τότε η Ξάνθη είχε ζητήσει παράταση δύο εβδομάδων. Κάτι τέτοιο τελικά δεν το πέτυχε και η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει κανονικά στις 6 Ιουλίου. Αυτό σημαίνει πως θα υπάρχει απόφαση από το ανώτατο δικαστήριο πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.