«Ο Βράνιες κατηγορείται για πρόκληση σωματικής βλάβης»

Τα μπλεξίματα για τον Όγκνιεν Βράνιες δεν έχουν τελειωμό. Ο πρώην άσος της ΑΕΚ, σύμφωνα με ΜΜΕ της Βοσνίας, κατηγορείται για πρόκληση σωματικής βλάβης!

«Ο Βράνιες κατηγορείται για πρόκληση σωματικής βλάβης»

Φαίνεται πως το πρόσφατο επεισόδιο που είχε ο Όγκνιεν Βράνιες δεν θα περάσει απαρατήρητο. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βοσνία, θα απαγγελθεί κατηγορία για πρόκληση σωματικής βλάβης στον Βράνιες, στον αδερφό του Στόγιαν, αλλά και σε έναν ακόμη φίλο τους, από τον εισαγγελέα!

Ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ, όπως αναφέρουν στη Βοσνία αλλά και στη Σερβία, συνελήφθη, μαζί με τον αδερφό του και έναν φίλο τους ονόματι Ζλάτκο Νόβλιανιν στην Μπάνια Λούκα ύστερα από καταγγελία για πρόκληση σωματικής βλάβης στον Ντούσαν Κομλιένοβιτς και στη σύντροφό του!

«Συνελήφθη στη Βοσνία ο Βράνιες»

Η βοσνιακή ιστοσελίδα klix.ba αναφέρει πως ο εισαγγελέας σχηματίζει δικογραφία σε βάρος του 30χρονου κεντρικού αμυντικού, του αδερφού του, αλλά και του φίλου τους, με την κατηγορία της πρόκλησης σωματικής βλάβης.

Θυμίζουμε ότι ο λόγος της σύλληψής των τριών ανδρών από τις αστυνομικές αρχές ήταν η εμπλοκή τους σε έντονο καβγά με τον Κομλιένοβιτς.