Το Γκνιεβίνο που είχε φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό έτοιμο να υποδεχτεί συλλόγους

Πέρσι τέτοια εποχή ο Ολυμπιακός βρισκόταν στην Πολωνία όπου πραγματοποιούσε ένα μέρος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του. Το «χτύπημα» της πανδημίας και η ετοιμότητα του ξενοδοχείου.

Το Γκνιεβίνο που είχε φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό έτοιμο να υποδεχτεί συλλόγους

Στο Γκνιεβίνο της Πολωνίας βρέθηκε πέρσι ο Ολυμπιακός για να πραγματοποιήσει το πρώτο μέρος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του. Τα δεδομένα για την ομάδα του Πειραιά άλλαξαν γι' αυτό το καλοκαίρι και πλέον είναι εξαιρετικά αμφίβολο το τι θα κάνει με το θέμα της προετοιμασίας.

Αυτή την περίοδο όλες οι ομάδες έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις ενώ πέρσι τέτοια εποχή πραγματοποιούσαν την προετοιμασία τους. Η αποστολή των Πειραιωτών είχε καταλύσει στο ξενοδοχείο "Mistral" στο Γκνιεβίνο και μάλιστα υπήρχε η προοπτική να πάει και φέτος αν δεν υπήρχε το πρόβλημα με την πανδημία.

Πλέον όμως ο κορονοϊός έχει ανατρέψει τα δεδομένα και η όποια κουβέντα για προετοιμασία θα γίνει για τον Αύγουστο. Πάντως η ξενοδοχειακή μονάδα που φιλοξένησε πέρσι τον Ολυμπιακό είναι πανέτοιμη και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ο υπεύθυνος εμπορίας του Mistral Sport Hotel μίλησε σε πολωνική ιστοσελίδα για το πρόβλημα που έχει προκύψει λόγω του κορονοϊού και τόνισε: «Υπήρχε έντονο ενδιαφέρον για το ξενοδοχείο μας από ποδοσφαιρικές ομάδες και όχι μόνο. Λόγω των προβλημάτων της πανδημίας, όμως τα πράγματα είναι δύσκολα, ενώ και το αεροδρόμιο του Γκντανσκ που μας εξυπηρετεί λειτουργεί με πολύ αργούς ρυθμούς», ανέφερε ο Βάσιλτσικ.

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στο γεγονός πως το ξενοδοχείο είναι έτοιμο για να τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. «Παρέχουμε για την ομάδα το δικό της χώρο και ξεχωρίζουμε έναν όροφο με αίθουσες συνεδρίων καθώς και προετοιμασία της προπόνησης και σπα. Όλοι οι χώροι είναι χωρισμένοι από το υπόλοιπο ξενοδοχείο και το προσωπικό μας φροντίζει και καθαρίζει τα πάντα. Επίσης γίνεται συστηματική απολύμανση του εξοπλισμού και των δωματίων και είμαστε έτοιμοι να λειτουργήσουμε κάτω από τις νέες συνθήκες», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Οι Πολωνοί αναφέρουν πως το ξενοδοχείο πέρασε και περνάει μία πολύ δύσκολη περίοδο, αλλά από την άλλη εκμεταλλεύτηκε όλο αυτό το διάστημα προκειμένου να βελτιωθεί το συγκρότημα, ενώ ήδη έχουν κάνει ειδικές προσφορές για τις ομάδες.