Ολυμπιακός: Πώς θα μπει ο κόσμος στο Καραϊσκάκη, αν δώσει το «οκ» η κυβέρνηση

Έτοιμο το σχέδιο για το Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό, που έχει περισσότερα από 20.000 διαρκείας και πρέπει να ικανοποιήσει τους πάντες

Ολυμπιακός: Πώς θα μπει ο κόσμος στο Καραϊσκάκη, αν δώσει το «οκ» η κυβέρνηση

Η Λίγκα έχει ζητήσει την επιστροφή του κόσμου στις κερκίδες για τα ματς που απομένουν μέχρι το φινάλε της σεζόν και η κυβέρνηση εξετάζει σοβαρά το θέμα. Μάλιστα, όπως προκύπτει, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης δεν είναι αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Χθες από την ΕΠΟ απορρίφθηκε το ενδεχόμενο να γίνουν οι ημιτελικοί Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ και Άρη - ΑΕΚ με κόσμο στις κερκίδες. Αν δεν αλλάξει κάτι, λογικά την ερχόμενη Τετάρτη δεν θα υπάρχουν οπαδοί στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Εφόσον, λοιπόν, και οι υγειονομικές αρχές ανάψουν το πράσινο φως για την επιστροφή του κόσμου στις κερκίδες, ο Ολυμπιακός θα παίξει το πρώτο ματς με κόσμο την 1η Ιουλίου με αντίπαλο τον ΟΦΗ για την αγωνιστική των πλέι οφ. Εκτός αν υπάρξει ανατροπή ενόψει του ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ, κάτι που δεν φαίνεται στον ορίζοντα.

Ένα θέμα που απασχολεί αρκετό κόσμο του Ολυμπιακού και ρωτάει συχνά είναι αν επιτραπεί η είσοδος ενός ποσοστού, ποιοι θα πάνε στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι Πειραιώτες σε σύγκριση με τις υπόλοιπες ομάδες έχουν το «πρόβλημα» πως έχουν διαθέσει περισσότερα από 20.000 εισιτήρια διαρκείας.

Έτσι κάθε κάτοχος κάρτας θέλει να βρεθεί στο γήπεδο. Αν υποθέσουμε πως επιτραπεί η είσοδος του 20% της χωρητικότητας στο φαληρικό γήπεδο, θα έχουν το δικαίωμα να μπουν κάτι περισσότερο από 6.000 οπαδοί. Στον Ολυμπιακό όμως είναι έτοιμοι και γι’ αυτό το σενάριο και ξέρουν πώς θα το κάνουν...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο σημερινό (20/6) ΦΩΣ με ένα κλικ!