«Θα κρατήσει τον Γκασπάρ ο Μαρτίνς»

Τι λένε στην Πορτογαλία σχετικά με τις επαφές Ολυμπιακού και Σπόρτινγκ για την παραμονή του Μπρούνο Γκασπάρ.

«Θα κρατήσει τον Γκασπάρ ο Μαρτίνς»

Την εκτίμηση ότι ο Ολυμπιακός θα τα βρει με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την παραμονή του Μπρούνο Γκασπάρ στο ρόστερ του και για την επόμενη σεζόν εκφράζουν στην Πορτογαλία.

Σύμφωνα με αναφορά της «A BOLA», o Πέδρο Μαρτίνς θέλει να διατηρήσει στην ομάδα τον παίκτη, παρόλο που δεν τον έκανε βασικό στο διάστημα του δανεισμού του από την πορτογαλική ομάδα.

Στα ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η Σπόρτινγκ αναμένεται να βάλει χρήματα στο ταμείο της από την παραχώρηση του Γκασπάρ στον Ολυμπιακό και ότι η υπόθεσή του συνδέεται με το ποσό που συμφωνήθηκε να δοθεί από την ελληνική ομάδα για τη μεταγραφή του Ντανιέλ Ποντένσε.

Γενικά -κι ενώ ο Ολυμπιακός έχει επεκτείνει τον δανεισμό του Ανγκολέζου μπακ μέχρι το τέλος στη σεζόν- υπάρχει σχεδόν βεβαιότητα στην Πορτογαλία ότι ο Γκασπάρ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως τι θα συμβεί με το ζήτημα της παραμονής του Ελαμπντελαουί ή εάν θα πωληθεί ο Τσιμίκας. Διότι ο Γκασπάρ είναι παίκτης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα δύο άκρα της άμυνας, ενώ είναι δεδομένο ότι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μαρτίνς που στην Τούμπα τον χρησιμοποίησε και σε ρόλο αριστερού χαφ στο τέλος της αναμέτρησης.