Κόσμο στην Τούμπα; Κόσμο και στο «Γ. Καραϊσκάκης»!

Η νέα αφορμή του ΠΑΟΚ να τα βάλει με τον Ολυμπιακό μέσω Αυγενάκη και η επίκληση της ισονομίας αναλόγως με το συμφέρον. 

Κόσμο στην Τούμπα; Κόσμο και στο «Γ. Καραϊσκάκης»!

Υπουργό του Ολυμπιακού χαρακτήρισε τον Λευτέρη Αυγενάκη ο ΠΑΟΚ με αφορμή κάποιες αιχμές που άφησε ο υπουργός Αθλητισμού για τον Μάκη Γκαγκάτση, σχετικά με το θέμα της πρότασης για την επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες, εάν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και όλα τα μέτρα προστασίας.

Σύμφωνα με την πλευρά του ΠΑΟΚ, δεν θα είναι δίκαιο να γίνει με κόσμο κανένα παιχνίδι των πλέι οφ μέχρι το τέλος της διαδικασίας, από τη στιγμή που οι αναμετρήσεις της πρώτης αγωνιστικής έγιναν δίχως την παρουσία θεατών στις εξέδρες. Και προφανώς ο ΠΑΟΚ αναφέρεται στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Κάτι που με βάση τη λογική όντως δεν θα αποτελεί ισονομία.

Μόνο που, με την ίδια λογική, αποτελεί ισονομία ότι ο πρώτος αγώνας για το Κύπελλο έγινε με κόσμο στην Τούμπα, στο 3-2 της νίκης του ΠΑΟΚ, ενώ ο επαναληπτικός θα γίνει χωρίς την παρουσία οπαδών του Ολυμπιακού; Κάτι για το οποίο ανησυχεί στην πραγματικότητα η πλευρά των Θεσσαλονικέων. Μήπως ληφθεί καμιά απόφαση και αλλάξει. Και έχει ο Ολυμπιακός μερίδα οπαδών του στον επαναληπτικό. Κάτι που φυσικά δεν αναμένεται ότι θα συμβεί. Πολύ δύσκολο να γίνει και για τους αγώνες των πλέι οφ.

Επίσης με την ίδια λογική, αποτελεί ισονομία ότι ο επαναληπτικός ορίστηκε για τις 24 Ιουνίου, με τον ΠΑΟΚ να έχει ματς πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ στην Τούμπα στις 20 του μηνός και τον Ολυμπιακό να παίζει με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο στις 21; Η μία μέρα περιθώριο ξεκούρασης είναι ισονομία;

Κι αν ο Ολυμπιακός είχε δικούς του υπουργούς, τότε καμία κυβέρνηση δεν θα άλλαζε με τροπολογία-εξπρές τον νόμο για τις ποινές της πολυϊδιοκτησίας. Ο υποβιβασμός έγινε αφαίρεση βαθμών. Από τους υπουργούς του... Ολυμπιακού!

Η εξήγηση για όλα αυτά μπορεί να είναι «Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί και 0-1»...