Ολυμπιακός: Φουλάρει για... Άρη!

Σε έντονο ρυθμό η προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει Άρη (Κυριακή 14/6, 21.30). Κανονικά όλοι πλην Σουντανί, Λάζαρου.

Ολυμπιακός: Φουλάρει για... Άρη!

Σε πολύ έντονο ρυθμό έγινε το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη η προπόνηση του Ολυμπιακού, με τον Πέδρο Μαρτίνς να βλέπει όλους τους παίκτες του να γυμνάζονται κανονικά και με μεγάλη διάθεση μετά τη νίκη της περασμένης Κυριακής στην Τούμπα.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να συνεχίσει με νίκες στα πλέι οφ, με την προσοχή να επικεντρώνεται στον αγώνα της Κυριακής στο «Γ. Καραϊσκάκης» εναντίον του Άρη και με τον Πορτογάλο τεχνικό να ζητάει από την ομάδα να μην υπάρξει ίχνος χαλάρωσης λόγω της μεγάλης διαφοράς που έχει εξασφαλιστεί στο πρωτάθλημα.

Στην προπόνηση πήρε μέρος κανονικά και ο Μπα που είναι πιθανό να έχει παρτενέρ στο επόμενο ματς τον Σισέ αντί του Σεμέδο, με δεδομένο ότι ο Σισέ πρέπει να έχει παιχνίδια στα πόδια του λόγω της τιμωρίας του Πορτογάλου στον αγώνα με την Γουλβς. Και σε αρκετά ματς στη συνέχεια ο Μαρτίνς θα δώσει χρόνο και ρυθμό στον Σενεγαλέζο.

Εκτός προπόνησης ήταν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που συνεχίζει την θεραπεία του και ο Χιλάλ Σουντανί που κάνει πρόγραμμα αποκατάστασης.